super zeer te vreden

goede service

goed te bereiken, terugzenden was geen probleem.

positief

Mooi assortiment en super service!

Uitgebreid assortiment ook voor brede voeten. Fijn dat je besteld bij lokale schoenen winkels, die je bestelling keurig verzorgd en snel leveren.

Helemaal top

Snelle levering , de bestelling makkelijk te volgen.

Heel prettig

De afwerking was geweldig. Het geld binnen enkele dagen teruggestort

Vlotte levering,goede service bij ruilen Minpunt;Na 2 weken het geld van de retour nog niet terug gekregen!!!!

Heel tevreden

Fijne ervaring en service

Mijn schoenen retour gestuurd.Ze waren te klein. Prima geregeld alles

Goede en duidelijke service

Gewoon perfect

Snel en netjes afgeleverd

Snelle levering en netjes verpakt, kortom het is voor herhaling vatbaar. Zeer tevreden!

Goed geregeld!

Professionele Website, besteld en snel in huis. Precies zoals ik het gewenst had!

Geweldige service

Heel goed geholpen, ook toen ik schoenen moest ruilen voor kleinere maat. Niets dan lof.

Veel keuze snelle levering

een overzichtelijke Site met veel keuze. Snelle levering ook al kwamen mijn bestellingen uit verschillende winkels.

We hebben er 2 paar pantoffels van Rohde besteld. Die van mijn man zijn perfect. Die van mij iets minder. De rechterpantoffel is breder dan de linker en past dus minder goed.

Top geregeld. Voor herhaling vatbaar

Supersnelle levering

snelle bezorging netjes verpakt, vriendelijk te woord gestaan.

Echt geweldig

Het was de eerste maal dat ik via jullie webshop schoenen bestelde en het is zeker voor herhaling vatbaar. Door een personeelslid werd ik keurig en vriendelijk te woord gestaan. en alles, ook de retourzending, verliep snel en goed.

Zeer goede service

Snel en goede prijs

Snel geleverd tegen een concurrerende prijs

Slippers zijn comform afbeelding. Echter, Fitflop heeft zijn maatvoering aangepast. Maat 43 nieuw is nog kleiner dan mijn oude maat 42!

Flitsende levering, prima schoenen

Zoals altijd werden de bestelde schoenen flitsend snel geleverd. Ze waren prima verpakt.

Snel, efficiënt en eenvoudig

Levering ging snel maar ook het retoursturen ging eenvoudig en efficiënt. Keurige retoursticker zat erbij en geld werd snel teruggestort. Helaas beviel de kleur van de schoenen toch niet, vandaar de retourzending.

Top class

Mijn ervaring was top class! Ik had mijn schonen een dag eerder besteld,en volgende dag thuis prima.

Heel veel keuze

Snelle levering maar de retournering verliep niet zo als verwacht. Kreeg geen bevestiging van ontvangst en verder verloop van terugbetaling, heb zelf contact opgenomen met Top Shoe en het geld bleek al terug gestort te zijn.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein