Snelle levering.

Ik wilde graag een andere maat. Op het retourbiljet was daar geen plek voor. Ik heb zelf een tekst toegevoegd. Het was snel omgeruild.

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit

snelle levering en sterke verpakking

Prachtige sandalen snel geleverd

Fijn om bij bestaande winkels te kunnen shoppen. De sandalen zijn nog mooier dan ik verwachtte, en lopen heerlijk. Maar dat verwacht je wel bij Wolky’s.

Mooie schoenen. Snelle levering.

Schoenen waren maatje te groot. Geruild met maatje kleiner ging soepel en snel. Ben blij met deze zomerschoenen.

Duidelijke communicatie over de levering, kwam op de afgesproken datum binnen

Precies wat ik zocht

Precies wat ik zocht, snel geleverd, in goede staat. En dan steun je ook nog gewone middenstand, maar dan niet in je eigen regio. Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, maar verkeerde artikelen

Een paar sandalen besteld die ik nergens anders kon vinden. Krijg ik de verkeerde kleur geleverd. Opnieuw de juiste kleur besteld. Bestelling wordt snel daarna geannuleerd. Nog een keer besteld. Toen het verkeerde model geleverd. Wel wat pluspunten: snelle levering en achteraf betalen mogelijk.

Prima levering en makkelijk retour

Bestelling en levering gingen soepel.

Snelle bezorging. Eén paar schoenen retour. Afhandeling snel.

alles verliep soepel en zoals het hoort

alles verliep soepel en zoals het hoort

uitstekend

Grote keuze omdat er heel veel winkels meedoen. Keurig verzorgd bezorgd.

uitstekend

door een door mij gemaakte fout is het pakket op het verkeerde adres bezorgd. Na een telefoontje met Topshoe is het pakket direct kosteloos alsnog naar het juiste adres gestuurd.

Slippers die ik had besteld niet meer op voorraad andere besteld. Het bedrag van de eerste had ik volgende dag al op mijn rekening. Super geregeld bij jullie!!

Doen wat ze beloven snelle levering.

Snelle levering,vlot mijn geld retour!!

Keuze goed Aflevering goed Schoenen geweldig Dus...........

Gewoon tevreden

Op tijd bezorgd

op tijd

netjes op tijd geleverd

Hele vlotte verwerking van de aankoop, en prima service!

Zeer ruim assortiment, heel duidelijke website, snelle levering, keurig verpakt in verpakking die prima te gebruiken is voor eventueel retourneren.

zeker aan te bevelen.

Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Snel en goed

Na mijn bestelling op zaterdag kreeg ik mijn schoenen al op maandag geleverd

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein