twijfelachtig

Ik meende een bepaald merk schoenen (Clarks) te kopen, maar het lijkt mij niet het merk te zijn dat ik had aangetikt op de website van Topshoe.

Goede ervaring.

Goede service. goed verpakt. geweldig geregeld voor de klant via alle lokale schoenwinkels.

Gelijk de volgende dag in huis.

Supersnelle service en levering

Goede service en klantvriendelijk

Het wordt goed geregeld via topshoe!

Super snelle en goede service!

Duidelijke website. Zeer snelle levering. Geweldig.

Supersnelle levering

Snel en goed!

Snelle levering en prima product

snel bezorgd, goede schoenen

makkelijk te bestellen. Snel bezorgd

Super snelle levering

Besteld en ik had het heel snel in huis.. Prachtige schoenen.. Super blij mee

Top vanwege service & snelheid

Schoenen die niet goed pasten kon ik terug brengen naar schoenenzaak en snel daarna kreeg ik mijn geld terug, prima ervaring.

Snelle levering., Retouproces omslachtig en 'handmatig'

De bestelde schoenen worden snel geleverd. De verpakking is helemaal in orde wanneer je schoenen wilt terugsturen is dat een vreemd proces. als alles online geregistreerd staat zou je ook online een vinkje moeten kunnen zetten bij de schoenen die je wilt retourneren. Dan is alles bij jullie bekend zowel ordernummer als maat als kleur als datum enzovoort nu moet je dat handmatig op een briefje invullen en eerst opzoeken. Dat is echt een punt ter verbetering. Daarnaast is het assortiment in orde, maar het zou fijn zijn als je bij het zoeken merken kunt uitsluiten. dat voorkomt resultaten van merken die je niet wil dragen bijvoorbeeld 160 Wolky schoenen. Veel meer hippe sandalen en pumps met verwijderbare zool wordt erg op prijs gesteld. Het assortiment voor de moderne vrouw met steunzolen is toch beperkt. Veel succes verder! Hartelijke groeten Marijke

Vandaag besteld volgende dag in huis .

heel prima

De bestelde schoenen werden heel snel en goed verpakt geleverd. Prijs was goed.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

schoenen keurig verzorgd en snel binnen

goede merken, keurig verzorgd en snel binnen

Super !!!

Snelle levering !! Helemaal top

tevreden klant

van bestelling tot bezorging prima

Netjes en snel bezorgd

Netjes en snel bezorgd en veel keuze aan leuke schoenen.

Snel geleverd en de kwaliteit zoals verwacht.

geweldig

Snelle levering. De juiste schoenen. De kleur is zoals op de afbeelding stond.

pluspunt informatie brief

Vlot en correct!

Fijne schoenen! Kwamen al snel! Geen bezorgkosten...heel positief! Niets dan lof!

Ongelooflijk goed!

Prima informatie over bezorging, snelle bezorging, snelle verwerking retouren. Ik vind dit één van de beste webshops.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein