Top schoen!

Precies wat ik verwachtte, mooi op tijd en lijkt op foto, dat is ook altijd handig. Uitneembare zool werkt perfect.

Snel en efficiënt

Schoenen snel geleverd. Top!

Toplevering

Snelle levering. Geen problemen bij retourzendingen. Goede service.

Heel plezierig winkelen

Graag koop ik bij TopShoe mijn schoenen. Er is veel keus in schoenen, de site is overzichtelijk, TopShoe heeft veel goede merken en ik word snel en vriendelijk geholpen.

goede service

Goeie informatie, snelle levering en top product!

Ik ga nooit in op reclame, aanbiedingen, ben allergisch voor klantenbinding en ik haat shopping. Prima manier om alles zelf uit te zoeken en thuis uit te proberen. Ben een tevreden klant

Goede kwaliteit, snelle service

Goede website met veel keuze.

Terugbetaling langzaam

Ik had 4 paar slippers besteld voor een keuze te kunnen maken, 1 paar heb ik gehouden. Van de 3 paar die ik heb terug gestuurd heb ik van 1 paar de terugbetaling gehad, van 2 paar (van dezelfde winkel) helaas nog niet. Vervelend dat dit zo lang duurt!

top

top nergens was dit paar meer te krijgen van durea en bij jullie wel

zeer goed

sneller dan dit kan haast niet besteld en 12 uur later thuis

Mooie schoenen en keurig verpakt en bezorgd

snel

Geweldig goed gelukt

Besteld, geleverd, retour wegens verkeerde maat,geld retour,op nieuw besteld, afgeleverd,en ZEER TEVREDEN. alles goed georganiseerd geregeld

Schoentje leuk maar teveel verschil in maat 21 of 22

22 was in de winkel te groot en 21 besteld maar verschil was veel te groot.Waren sandaaltjes

Ik heb laarzen besteld en betaald maar bleken helaas toch niet op voorraad te zijn.

Wat een domper .

Vlotte verzending en geen problemen met retourzending en terugstorten van het geldbedrag.

Heb een goede ervaring met dit bedrijf. De receptioniste heeft me goed voorgelicht en ik hoefde geen retourformulier meer in te vullen voor het terugsturen van de slippers.

ik ben zeer tevreden!

goed en snel

snelle verzending en goede service

Het telefonisch contact met TopShoe.nl was ook uitstekend bij een vraag over het assortiment. Bij deze webwinkel zag ik een leuke aanbieding en heb de merkschoenen hier gekocht.

Super!!

Mooie schoenen. Goede kwaliteit. Snelle levering!!

Gewoon top

binnen 24 uur in huis topie

snel en correct

snel en correct

Slecht

Niet netjes verstuurd doos was kapot Routerlabel niet zichtbaar er moest een nieuwe opgeplakt worden terwijl ik nog gebeld had of het een probleem was dat de retour sticker niet zichtbaar was nee werd er gezegd WEL DUS

Geen reactie

5 juni schoenen gekregen , 5 juni teruggestuurd Geen reactie , zelf email gestuurd en retour formulier ingevuld, weer geen reactie, nu aanmaning met dreiging extra kosten . 22 juni telefonische contact gehad met Rachel , maar verder nog geen mails gehad en geen verdere reacties.

Precies wat ik wilde en op tijd

Snel, duidelijk, eenvoudig

Buizerdlaan 6