Betrouwbaar

Snelle levering, goede product omschrijving en goede service.

Jammer dat de kleur op de foto niet overeenkomt met de eigenlijke kleur

Helaas, ik had een hele andere kleur op de foto gezien dan dat de schoen werkelijk had. De schoenen heb ik terug moeten sturen.

Verkeerde schoenen geleverd

Schoenen die ik besteld had kwamen in de verkeerde kleur. Email naar klantenservice gestuurd om dit door te geven. Kreeg berichtje dat de goede kleur alsnog geleverd werd. Niets meer gehoord en gezien. Wel netjes is dat het geld gauw werd terug gestort.Daardoor wist ik dat het niet geleverd werd.

Makkelijk, snel en erg goed geregeld

Goede ervaring

Ik had voor het eerst besteld op TopShoe en mijn ervaring is prima! Makkelijk te bestellen en snel in huis. Daarbij had ik iets geconstateerd, hiervan melding gemaakt en het was prima opgelost. Bij TopShoe kun je prima bestellen!

Snelle en zorgvuldige afhandeling van klacht

Mijn Wolky laarsje ging tot 3 keer toe stuk na enkele weken dragen. Ik kreeg steeds dezelfde dag al antwoord op mijn mail en kreeg 2 keer meteen een nieuw paar opgestuurd, en na de 3e keer mijn geld terug. Jammer van de laarsjes maar superservice van Topshoe.

Goede prijzen en veel keuze,snelle levering, snelle verwerking van je retour,top

Snel en goed

De schoenen waren snel bezorgd en de pasvorm was prima volgens de lengte en breedte maat.

snelle en correcte levering

Snelle levering. Goede schoen, maar dat wist ik al, draag al 40 jaar Mephisto, zit prima.

Zeer snelle levering. Top website.

Ruime keuze. Snelle levering. Goede verpakking. Terugsturen eenvoudig, tot nu toe geen gebruik van hoeven maken.

prima servies

prima servies

uitstekende service

snelle levering, goed retourbeleid, super service!

Bestelling is vlot en volgens mijn verwachtingen afgehandeld.

De door mij bestelde schoenen zijn inderdaad door een lokale ondernemer geleverd.

prima!

Super shop

Fijne shop

Mijn schoenen waren verschillend van kleur!

Waarschijnlijk was 1 schoen al gebruikt want hij was zeker 3 tinten lichter en al helemaal uitgerekt! Dat is niet echt netjes dus gelijk teruggestuurd en gebeld,in plaats van te zeggen we sturen gelijk een paar nieuwe op kon ik ze zelf weer gaan bestellen, niet dus! Voor mij hoefde het al niet meer.

Prima!!!!

Goede service. Snelle levering van een mooi product

snel verwerkt. prima levering

prima ervaring. snel geleverd. prima schoen

Gewoon klantgericht! Prima service ook als het product eens een keer niet voldoet. Fijn om daar dan nog eens n bestelling te plaatsen.

goede schoenen en correcte levering

Durea schoenen zijn prima wat de pasvorm betreft en ze geven goede steun.

goede en snelle afhandeling en levering

zoals hierboven omschreven goede en snelle afhandeling en levering

Perfecte service en snelle levering

Bestelling bij Topshoe worden altijd snel en keurig geleverd. Een aanrader!

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein