Zeer goede service

Goede snelle levering van de bestelde artikelen. Ze pasten helaas niet goed. Retour sturen is prima geregeld en het aankoopbedrag werd heel snel terug gestort. Top.

Geweldige service en levertijd

Zoals al de vorige keren weer een correcte bestelling op tijd verkregen Wat je ook besteld, het komt voor elkaar.

Mooie schoen, maar paste niet goed

Mooie schoenen op de site, helaas was de passing op mijn voorvoet niet goed, vandaar de retournering.

Snelle levering en ook retour ging prima. En snel het geld terug gestort Kortom een TOP service van TopSchoe

Fijne snelle levering!

Hey was e'en top aankoop

We zijn heel tevreden over topshoe. Alles verliep naar wens. De aankoop. De betaling. De informatie over de levering. De aflevering. En de eerste beoordeling van de inmiddels bijna ingelopen schoenen. Alles perfect.

Goed en snel

Makkelijk besteld en goede kwaliteit schoenen. Minpuntje dat de schoenen niet op dezelfde dag werden geleverd.

Snelle, correcte levering en indien nodig snelle afhandeling retour

Ik heb een aantal keren schoenen besteld bij TopShoe. Deze werden snel en correct geleverd. De meeste schoenen heb ik innig tevreden gehouden, maar heb ook twee keer schoenen retour gezonden die niet pasten. In beide gevallen is de retourzending snel afgehandeld en stond het geld ook snel weer op mijn rekening. Blij! (En net weer bij TopShoe besteld :-)

snelle levering, thuis rustig passen en de rest gratis retour

TopShoe=TopService

Mooie kwaliteit schoenen. Netjes en snel geleverd.

Gewoon goed

Tot nu toe goede ervaringen met TopShoe. Daarbij opgeteld het feit dat je via TopShoe bij lokale schoenwinkels koopt, maakt dat ik graag mijn schoenen bij TopShoe bestel

1e levering zonder problemen teruggestuurd, 2e levering helemaal goed geregeld.

Korte lijnen, duidelijk en simpel

Prima plek om online schoenen te bestellen!

Grote keus, goede prijs, goede voorwaarden (gratis verzenden en retour). Super!

Alles goed verpakt en snelle levering

Prima webshop van veel schoenenwinkels

Ik kop eigenlijk alleen nog maar schoenen via Topshoe. Omdat ik door een ziekte aangewezen ben op extra brede schoenen, is het bijna zinloos om naar een fysieke winkel te gaan omdat het aanbod vaak erg klein is. Bij Topshoe filter ik op breedtemaat en krijg ik een totaaloverzicht. Als je meerdere paren tegelijk bestelt, kan het zijn dat je ze uit verschillende winkels krijgt, maar dat maakt niet uit. De levering is altijd snel en correct en het retourneren en terugbetalen gaat ook heel snel en makkelijk. Kortom, ik ben fan

Schoenen snel in huis

Website was duidelijk, schoenen snel in huis. Een van de paren geretourneerd. Geld retour snel ontvangen.

Goed!

Snelle levering.

Correct en vlot

Prima site en service

Prima service.

Bestelde schoenen voldoen aan de verwachting! De bezorgtijd is niet lang en schoenen prima verpakt.

duidelijke en makkelijke webshop, snelle leveringen en met retouren en of ruilen nooit problemen.

Juiste artikel uit het grote assortiment snel kunnen bestellen en binnen paar dagen thuis afgeleverd

Heel service gericht!

Makkelijk besteld, vlot geleverd. Terugbetaling moeten we nog afwachten.

snel bezorgd

Snel bezorgd en nadat ik de schoenen had teruggestuurd (één schoen was stuk) werd ook snel het geld teruggestort. Top!

Snelle levering, retour zending goed geregeld

Geen kosten Indien schoenen retour gezonden worden. DHL ticket voor retourzending wordt meegeleverd. Snelle afhandeling.

Super snel verzonden en geleverd. Kwaliteit nog mooier en beter dan dat je ziet op de foto. Netjes en goed. Uitstekend een echte aanrader

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein