Goede schoenen, goede service

Deze schoenen zitten echt heerlijk! Al heel lang op zoek naar goede en leuke schoenen, die eindelijk eens passen. De website was duidelijk en gaf voldoende informatie. Top, helemaal blij!

Snellle levering en als je wat terug stuurt gaat dat ook zonder problemen.

Prima product en goede prijs

Goede ervaring, prima schoenen en concurrerend geprijsd!

Top geregeld

Snel besteld en snel geregeld !

Levertijd, kwaliteit product en pasvorm prima

Zie hierboven

Prima service!

Simpel te bestellen schoenen werden snel en voordelig geleverd. Helaas 1 maat te groot en makkelijk terug te sturen en met 2 werkdagen mijn geld terug.

Snelle en prima levering

Bestelling binnen 1 dag ontvangen

Erg tevreden met deze webshop, snelle levering, bij het retour snel geld terug, Kortom goed en betrouwbaar.

eindelijk eens prachtige enkellaarsjes zonder nubuck!

door TopShoe uit een winkel in Franeker!! Bij mij in Vijlen (gemeente Vaals) geleverd. Had anders nooit deze laarsjes gevonden. ;-))

Toch nog goedgekomen.....

Na 2x verkeerde schoenen geleverd te hebben door TopShoe werd de 3e levering met sokken en spuitbus voor bescherming gecompleteerd. Tevens kreeg ik n korting. Goed afgehandeld!!

Prima service.

Goed.

Zeer tevreden!

Het bestelde netjes en snel geleverd! Ook de retouren worden correct behandeld! Ik ben hier al jaren klant!

altijd goed

Snelle levering, veel keuze

Uitstekende service !

Voor de eerste maal bij deelnemer Tiptoo in de schoenenzaak. Het door mij gewenste model Mephisto JIM GT bleek niet meer uit hun voorraad leverbaar. Vervolgens door de eigenaresse via internet in hun collegiale netwerk gekeken. De JIM GT bleek bij een collega schoenenzaak elders in het land leverbaar. Vervolgens heb ik besteld en direct betaald. De volgende dag al kon ik de schoenen komen halen. Ze bleken goed te passen en hoefden niet retour ! Geweldige service van Tiptoo Enschede.

snel

handig

snelle levering, afwerking

Schoenen snel geleverd, goed verpakt. Jammer dat schoenen te klein waren en model niet echt naar mij wensen was. Terug zenden was goed en snel geregeld. Duidelijke instructies. terug betalingen binnen 1 dag na ontvangt van het pakket bij de betreffende winkelier. Gewoon TOP van TopShoe.

Retour zenden goed verlopen en snel met geld terug storten.

Efficiënt en prettig om zo aan goed schoeisel te komen.

Door de snelheid van leveren en retourneren kon ik snel passende schoenen met de juiste breedte maat vinden. Veel keus, vlotte modellen.

Mooie schoenen en goede service!

De schoenen zijn snel bezorgd, 1 paar retour gestuurd, geld keurig teruggestort. Het andere paar gehouden. De schoenen waren wel iets anders dan op de site te zien, dit had duidelijker in de omschrijving kunnen staan ( schoenen leken effen zwart, maar er zat een werkje op de stof). Ik vond ze toch nog steeds mooi dus heb ze wel gehouden.

Mooie degelijke schoen

Schoen zit goed en loopt goed. De sluiting gaat losser zitten tijdens het lopen

Vlotte verwerking van bestelling, duidelijke communicatie en prima afhandeling van retourzending.

Gewoon goed

Online bestelling geplaatst voor schoenen met breedte maat. Het werd vlot geleverd, product komt overeen met de foto en beschrijving. Ben blij met mijn nwe schoenen.

is top

+ugs pantoffels besteld zo binnen geen problemen dus ik heb er goede ervaring mee Thanks Topshoe

heel goed

snelle en goede levering via afhaalpunt. goede sortering. schoenen gevonden die ik van het merk Gabor nergens anders kan vinden, ook achteraf niet door gericht te zoeken.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein