Veel keuze, prettig winkelen en snelle levering.

Een geweldig systeem, dat er bij TopShoe veel schoenenwinkels zijn aangesloten. Daardoor veel keus. Heel prettig winkelen en snelle levering. Retour zenden is gemakkelijk en gratis, en je krijgt snel je geld terug.

alles zoals beloofd, snelle levering en snelle terugbetaling

goede kwaliteit, snelle verzending

goede kwaliteit, snelle verzending

Veel keus, super handig

Blij mee, gevonden wat ik zocht, snelle verzending, top!

Mijn bestelling werd snel geleverd en retourzendingen gaan ook goed

Goed,niet duur en snel

Makkelijk te bestellen bij Top Shoe. Bestel er regelmatig.

Correcte levering

Goede en correcte levering van de slippers

Mooie schoenen besteld . Maar winkel waar ze weg kwamen foute verstuurd , Gelijk topshoe retour aan gemeld , terug gestuurd. Na 2 werkdagen bericht u moet 3,95 verzendkosten betalen , gelijk gemaild met topshoe ,uitgelegd dat ik het onterecht vond , ivm dat winkel niet juiste maat verstuurd had en dat ik daarom niet de verkorten wil betalen, na 10 min mail terug met bevestiging dat er stap was overgeslagen en dat ik gelijk had ,en verzendkosten terug kreeg ( was nl in minder gebracht op retour betaling. Dus tevreden ja, wel extra werk mee helaas . Maar ja gewoon goed topshoe

Snelle levering en prima product.

Snelle reactie op de order

Ik had de verkeerde maat pantoffels besteld, teruggestuurd en de juiste maat bestel. Het geld werd binnen een week retour gestort. Ook werden de artikelen snel geleverd. Klasse!

Geweldige schoenen voor een prima prijs

Grote keuze in schoenen met veel verschillende maten. Snel en correct geleverd.

Supersnelle levering

Prima bedrijf zeer ruim assortiment en snelle levering

Snelle levering, keurig verpakt en goed product!

Mooie, goede kwaliteit merkschoenen

Topshoe verkoopt prachtige merkschoenen met breedtematen en losse binnenzolen voor diegene die steunzolen nodig. Het pakket werd keurig en snel bezorgd.

Zeer tevreden van de kwaliteit de service en de prijs 3×TOP

Zeer tevreden van de kwaliteit de service en de prijs 3×TOP

Een vertrouwd adres

Mijn schoenen waren te klein. Dus teruggestuurd. Kort erna mijn geld keurig teruggestort.

Kwaliteit met een mooie prijs

Prima merk schoenen, Skechers, gekocht (kwaliteit) voor het laagste aanbod (mooie prijs) op internet. Netjes optijd en verzorgd geleverd.

Snel & goed

Goede keus on line, concurrerende prijzen en snelle levering. Zeer goed!

Zeer slechte ervaring

Gebruikte schoenen ontvangen.

snel geleverd

Mooie schoenen, snel en netjes bezorgd

Uitstekend webshop!

Snelle levering, schoenen helaasretour omdat ze te krap waren. Ook de retournering en geld snel afgehandeld.

Ik ben uiterst tevreden

Correct, klantvriendelijk en mooi binnen aangeleverde tijd, super!

Prima shop

Snelle levering, goed verpakt, retour label al bijgevoegd, niet nodig gehad maar wel makkelijk.

Correcte levering

Eenvoudige site. Goede omschrijvingen en foto,s

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein