Zoals het hoort

Ik ben gewoon tevreden volgens verwachting

Goede prijs qualiteid & levering

Goeie schoenen Goed afgeprijst Snelle levering Top

goed geholpen

Het merk schoenen dat ik wil is in de buurt bijna niet te verkrijgen bij TopShoe ruime keuze in dit merk

Prettig en snel.

Zie hierboven.

Kortom, alles correct geregeld.

1ste keer bestelling gedaan. Snelle levering, snel afhandeling van geretourneerde incl. de terugbetaling.

Zeer snelle levering

Geweldige service

goede service en snelle afhandeling

goede service en snelle afhandeling

Top !

Ruime keuze, gebruiksvriendelijk filtersysteem. Uitgebreide productomschrijving. Klein minpuntje: de kleuren van de foto's zijn een enkele keer niet helder en komen dan niet overeen met de werkelijkheid.

Supersnelle levering

Binnen 1 dag bezorgd!

Topsshoe verder prima

Maar helaas door de feestdagen wat langer moeten wachten.

Correcte snelle levering!!

Geweldige service

Ondanks feestdagen mijn bestelling op tijd in huis en het zelfs nog kunnen ruilen. Erg snel en goed geregeld!

Snelle levering en retour

Helemaal top

Ondanks de Kerstdrukte: zaterdagmiddag 21-12 besteld Maandagmiddag 23-12 in huis !! Hoe top is dat !?!? 👍👍👍

Directe levering en prima retourregeling als het product niet past !

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met TopShoe.

Ging goed

Was goed

TOPPY

IK heb 2x een besteling bij jullie gehad en alles was prima en snel gelevert alleen merkte ik bij de laatste bestelling van de pantoffels nadat ik ze al in huis had dat jullie die ook als slippers hadden is mijn fout geweest. Mijn man heeft altzheimer en krijgt ze niet aan dus of de thuiszorg of ik doe ze aan en voor mij gaat dat moeilijk kan het bij mij zelf wel maar ik heb een zware blessure aan mijn schouder. Dan had ik de andere genomen voor hem maar om die weer te gaan bestellen is een te grote uitgave voor mij. Wel heb ik jullie aabbevolen aan de thuiszorg de hadden clientele die ze ook wilde het zijn aicopedico pantoffels.

Goede service, bij contact altijd vriendelijk

Leuke laarsjes, goede prijs, snelle verzending.

Nette afhandeling retour

De schoenen van mijn zoon waren reeds 4 weken voordat hij ze voor het eerst aantrok al gekocht. Bij de eerste keer aandoen, trok hij een vetergaatje stuk. Topshoe heeft dit prima opgelost. We mochten zonder problemen de schoenen terugsturen naar de desbetreffende winkel en kregen ons geld terug, dat keurig de dag erna al was gestort.

goede service

snelle service

Alles perfect gegaan van bestellen tot levering

Goed , snelle verzending

Prima service.

Snelle levering keurig verzorgt

Veel uitzoekt en juist de paar laarsjes die ik zocht!

Ruim assortiment. Snelle levering en heel fijn, gratis verzenden en retour.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein