Uitstekend.

Mijn Wolky schoenen werden keurig op tijd bezorgd. Prima website, makkelijk om mee te werken.

Super service

Goed aanbod, snelle verzending goede klantenservice.

Veel keuze uit wijdtematen

Ontzettend grote collectie in schoenen, met gelukkig ook veel wijdtemaat H en K. Heel fijn! Wel raar dat de halfhoge veterschoenen van Durea die ik vorige week kocht, per kleur een enorm prijsverschil hebben: wel vijftig euro!! Opletten dus. Zeer snelle levering: bestelling heb ik elke keer de volgende dag in huis.

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd. Goede track en trace.

Een prima winkel!

Al diverse schoenen hier gekocht. Service is prima. Prijs is zeer goed.

Was top dat ik ook in de drukke tijd nog zo snel geleverd werd. Dank je wel

Het bijeen brengen van allerlei schoenenwinkels met hun rest? aanbod vind ik geniaal. Het feit dat ik dan voor een redelijke prijs super goede schoenen via 1 aanbieder kan bestellen is het resultaat wat mij keer op keer vreselijk blij maakt. Ik heb nl. pokke 🥴 voeten en nu heb ik top schoenen zonder 3 dagen internet af te speuren.

Snel verzonden

Schoenen stonden als rood op de website maar wel andere kleur. Nl paars

Snel binnen en goede kwaliteit!

Snelle levering, schoenen zijn van goede kwaliteit.

Snelle levering, goede verpakking, goede communicatie, alles zoals het hoort

Super mooie bullboxers besteld. Maatadvies klopte. En de schoenen waren snel en netjes verpakt geleverd.

Toppie

Goed en snel

Snelle en goede verzorging.

Geweldige service

Snelle levering goede service

Snelle service, retourneren ging ook perfect. Ik ga hier zeker vaker bestellen!!

De pantoffels zijn nog niet gedragen, Ik ken het merk, bij jullie was het prettig te kopen omdat ik hier in de winkel de maat niet kon vinden

Kan niet beter!

Alles goed geregeld volgens belofte.

Prima zaak om te bestellen

Voor de 2e keer bij Top show besteld, Snelle levering en mocht je iets retour Sturen ook snel je geld weer terug

Toppie

Levert snel en correct

Geen enkel punt van kritiek,

Alleen maar prima, ook het afhandelen van een retour.

Bestelling correct ontvangen en het juiste product !

prima webwinkel!

Hele fijne winkel met veel keus, snelle levering en hele goede service met retour zenden.

Goede comfortabele schoen, de service ook prima

Fijne dagen Hgt

Buizerdlaan 6