Overzichtelijke site, snelle levering en prima schoenen.

Overzichtelijke site, genoeg keuze, snelle levering (ondanks black friday) en prima schoen met leuke korting.

Positief

Voor het eerst schoenen besteld, helaas te klein en terug gestuurd..maar alles goed gegaan snel geld terug ...goede service

geweldig

top shoe doet zijn naam eer aan..echt super snelle levering keurig verpakt..ik ben fan

Super goed!

Alles naar wens!

Snelle levering!

Grote keus, overal uitverkocht, maar bij jullie toch nog gevonden wat ik zocht!!

Topshoeservice

Keurige levering en op tijd

Top product en en snel geleverd

👍

mijn ervaring is tot nu toe goed.

Snelle levering goed verzorgd pakket. Netjes en stevig verpakt.goede pakket dienst.

Fijne webshop

Zeer overzichtelijke webshop Snelle levering Ga hier zeker weer bestellen

Snel geleverd !!!

Top sevice

Snelle levering en top schoenen

Veel keus, duidelijke site, goede prijzen.

Prima, geen probleem!

Prima aankoop

Ik heb een prima aankoop gedaan en de levering verliep vlot.

Snel en verzorgd

Verzorgde bezorging.

Goede service.

Vlotte levering en bij retour sturen snelle terugbetaling.

Snelheid ten top!

Zie boven én accuraat!

Snelle levering en goede service

Veel keus op de website, goede aanbiedingen en een topservice

Helemaal goed.

Robuste service, goed bereikbaar en snel

Aardig wat bestelling gedaan. Ze kwamen allemaal snel aan. Ook het retourneringsproces was prima.

Duidelijke site en snelle levering.

Er is een grote keuze op de site. Snelle levering en de boots waren zorgvuldig verpakt.

Snelle en correcte levering

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Alles is Top geregeld!

Duidelijke informatie over je pakket

Snelle bestelling

Allen de afhandeling ging mis. Ik kreeg het geld niet terug. Na een telefoontje was dat snel geregeld.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein