Goed geregeld

Super snel en duidelijk

Goed en snel

Goed en snel

Goéde service

Snelle levering en goede service.

Mooie laars, zeer snel geleverd !

Mooie laars, zeer snel geleverd !

Snel en goed geleverd

Schoenen voor mijn moeder besteld. Keurig binnen 48 uur bij haar thuis afgeleverd!

Snel geleverd. Bij niet goed makkelijk terugsturen. En snel geld retou.

Mooie enkellaarsjes, snelle bezorging.

Ben tevreden over de geleverde laarsjes en de snelle, accurate bezorging.

Bestellen was makkelijk en de levering snel. Had best veel keus, ga deze site vast vaker bezoeken. Kwam hier terecht omdat ik altijd met het ippies spaarprogramma mee doe, dit levert vaak sites op die ik normaal niet bezoek.

Prima service!

Prima service, snelle levering

Kon de schoenen waar ik naar op zoek was bij u bestellen vwens bij u bestellen

Snelle levering bij se vwrtrouwde winkel waar ik normaal mijn schoenen koop

geweldig!!!!

Duidelijke site, snelle bezorging. perfecte afhandeling

Top website

Fijne website, snelle levering.

Super.

Supersnelle levering, de schoenen waren de volgende dag al in huis. Goede communicatie over de bestelling en levering.

Bestelling volgens verwachting

Top, schoenen

Handige site, veel merken en maten.

Snelle levering Snelle retourbetaling

Schoenen moet je altijd passen voordat je weet of het goed zit, daarom vind ik een gratis retour service belangrijk. Het geld heb je snel weer op je rekening, Kortom Perfect

De ene dag besteld de volgende dag in huis. Klasse.

Ik vind Topshoe geweldig voor mij.

Ik heb schoenen nodig met uitneembare zool en Topshoe heeft heel veel keus!

snelle levering en geweldige service

zeer positief

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke instructies voor retourzending (wat gelukkig niet nodig was). Dus helemaal tevreden!

snel bezorgd, mooie schoenen.

goed en snel

Super bedrijf!

Snel de juiste schoenen, laarzen, sneakers etc te vinden! Even bestellen en snel in huis. Retour zenden ook geen probleem, vaak zelfs in de buurt schoenwinkel af te geven.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein