Alles keurig geregeld

Goede service. Afspraken worden nagekomen, dus betrouwbaar.

Snelle services

Alles gaat snel. Verzenden, retourneren en geld terug storten. Geen klagen.

Heel snelle levering

Ik probeerde hetzelfde paar instappers( hetzelfde merk) bij een andere webshop voor veel minder prijs, maar het lukte niet, daarom ben ik toch weer gaan kijken bij topshoe.nl gaan zoeken. Hier kon ik heel snel mijn bestelling doorgeven en achteraf betalen. Wat ik niet wist niet was dat je de After Pay App eerst moet downloaden om te kunnen betalen. Dat moest ik wel even uit zoeken. Dit was mijn tweede keer bij topshoe.nl schoenen te bestellen.

Heel goede service

Heel goede en snelle service en prima schoenen

Goede ervaring

Snelle levering en goede service.

Snel en goed

Mijn broer woont in het buitenland en zocht een paar schoenen die ik bij topshoe.nl vond. Was in de aanbieding. Had geen ervaring met topshoe dus op de gok besteld. De schoenen waren snel binnen en netjes ingepakt.

snelle levering,goed product

goed product

Helemaal goed

Bestellen snelle reactie snel in huis !

Snelle service .Mooien merken afterpay 👍

Snelle levering maar helaas pastte de schoenen niet. Retournering ging ook makkelijk en mijn geld was snel weer teruggestort!

Snelle bezorging en goede retour afhandeling

Heb regelmatig schoenen besteld. Duidelijk filter, ruime keuze, goede klantenservice.

Prettige webshop.

Zeer prettige webshop. Snelle afhandeling, goede service. Een aanrader!

Mijn ervaring is dat er veel aanbod is van mijn merk Durea.

Zeer adequate afhandeling

Ik heb schoenen gekocht, maar deze pasten niet. Via een al aanwezig retourlabel teruggestuurd. De volgende dag was het geld al weer teruggestort. Prima afhandeling.

Na bestellen snel bezorgt

Snelle levering keurig verpakt

De Nike schoenen voldoen aan de verwachting. Ze zijn snel geleverd. Ik heb geen omruil ervaring. Dat is uiteraard een moment waarop je de winkel pas goed kunt beoordelen. Bestel en lever proces in ieder geval prima!

Alles snel en netjes geregeld

Alles prima geregeld

Ik ben zeer tevreden met het correct afhandelen van mijn aankoop. Snel en goed verzorgd

Geweldig, snel en ruime keuze!

Geweldig, Ik heb moeilijke (grote) voeten en ook nog is smalle , bij deze online winkel kun je ze shoppen alle merken en maten ze trekken ze bij allerlei aangesloten winkels weg en retourneren is simpel.

Goede ervaring

Snelle en uitstekende service en zeer veel keus.

Aardige dame aan de telefoon, zelfs toen ik voor de tweede keer belde over dezelfde bestelling.

prima service, snelle verzending

verzending v. bestelling gebeurt snel. makkelijk om in contact met klantenservice te komen. helaas laatst een klacht ivm snelle slijtage, is gelijk opgepakt en correct afgehandeld

Prima service! Zeker een aanrader.

Goede en vlotte service. Zijn na ontvangst in de lokale winkel geweest voor advies en te retourneren (meerdere maten besteld).

Snelle en goede service.

Topshoe.nl is een goede keus. Ze leveren snel en hebben een ruim assortiment.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein