Ruim 2 jaar geleden de Durea Go schoenen voor het eerst gekocht: Het waren eerst witte. Fijne loopschoenen en zien er ook netjes en leuk uit. Ook passen ze goed onder de werkkleding die ik draag. Heb er fijne ervaring mee gehad vandaar dat ik weer een stel had besteld. Zou het zeker aanraden bij vrienden/ kennisen

Nette snelle levering

helemaal gegeaan zoals ik wilde

geen klachten, op tijd bezorgd, netjes verpakt duidelijke instructies.

Duidelijke site, snel bezorgd, goede service.

Zeer positief

Vanwege mijn lastige maat (47/48) heb ik in schoenenwinkels altijd weinig keus. Totdat iemand mij wees op Topshoe.nl. Uitgebreide keuze en een duidelijke en goed werkende website. Na de bestelling wordt je constant goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. De schoenen worden netjes verstuurd in keurig herkenbare verpakking. Retourneren kan bij een deelnemende winkel in de buurt of per post. Terugbetaling verloopt vervolgens vlot. Voor mij een ideale uitkomst!

Prima Niks op aan te merken!

Ook op mijn mailtje met een vraag kreeg ik heel snel een reactie. Top!

Niet goed

Na een aantal dagen elke keer een melding te hebben gehad dat de levering de volgende dag zou komen dit bericht Uw zending blijkt vermist te zijn geraakt bij PostnL. Er loopt op het moment een onderzoek naar de zending. Om u hier niet langer de dupe van te laten zijn hebben wij besloten uw aankoopbedrag te crediteren. Er is helaas namelijk geen ander paar meer op voorraad. Mocht u toch onverhoopt het pakket nog thuis krijgen, helaas verwacht ik van niet, zou u dan contact met ons willen opnemen?

Vriendelijk behulpzaam en duidelijk

Ze zijn duidelijk, vriendelijk en behulpzaam o.a. in adviezen geven mocht je ergens over twijfelen. Niet perse gericht op alleen verkopen. Zonder twijfel een positieve ervaring mvg Sarcis Garabitian

Makkelijk en snel met uitlevering

Top en heel snel

Snelle levering. De schoenen voldoen aan mijn verwachting. Top!

Levering top, terugbetaling retour moeizaam

Snelle levering, betaling van retourgeld moest ik zelf achteraan. Stond niet in het systeem.

Ruime collectie en adequate afhandeling

Diverse paren schoenen besteld. In twee porties bezorgd. Paar paren teruggestuurd. Terugsturen erg makkelijk en kostenvrij en binnen enkele dagen geld teruggestort.

Keurig verpakt, duidelijke omschrijving mochten ze niet naar je zin zijn. Maar dat was niet nodig, passen perfect. Zeer tevreden met de Floris van Bommel sneakers en Topshoe.nl

Correct en super snelle levering

Correct en super snelle levering

denk niet dat het beter kan.

Mooie schoenen, netjes verstuurd en op tijd bij mij binnen!

Snelle en goede service

Zat zelfs een retourticket ed bij mocht deze retour moeten. Volgende keer weer hier.

Snelle levering prima service👍

Zeeeer snelle actie

Bestellen, voordat ik het in de gaten had waren mijn laarsjes al in huis.

Snel verzonden, kwaliteitsproduct, makkelijk retour

Heel mooie laarsjes en €50 afgeprijsd, geen verzendkosten. Ze pasten helaas niet, maar retour is ook gratis, zelfklevend label zit er al bij. Heerlijk als het zo makkelijk gaat.

Super snel geleverd

Snel en servicegericht

Alles verliep volgens plan

Snelle levering !

Tot mijn verbazing werd mijn bestelling de volgende dag al bezorgd.

Goede gymschoenen, snelle levering.

Niks mis mee.

Buizerdlaan 6