Uitstekend!

Ik heb al vele bestellingen geplaatst, ook enkele helaas moeten retourneren. Maar altijd goede services! Daarom kijk en bestel ik altijd bij Topshoe!

Prima service keurig verpakt

Levering op tijd schoenen prima

Geweldige vlotte behandeling

Ik draag duren schoenen ,dus maat en wijdte bekent,als het dan niet lukt in een schoenen zaak,is dit een mooi alternatief ,

prettig

juiste pasvormen

Bestelling van twee paar slippers binnen een dag in huis. Goede,duidelijke communicatie over het proces van bestelling tot bezorging

Zoals altijd zijn de schoenen snel geleverd

Prima ervaring

Aantal malen via Top.shoe besteld. Bedrijf zelf is prima hoewel de inlichtingen omtrent een bestelling wel heel summier zijn door de afhankelijkheid daarvan die zij hebben bij de verkopende winkel.

Aanrader

Ik ben er geen fan van om op voorhand te betalen, omdat ik slechte ervaringen heb met t terugbetalen. Dit is absoluut niet van toepassing op Topshoe. Jammer genoeg pasten de schoenen nieten heb ik deze moeten retourneren. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het bedrag werd heel snel teruggeboekt. Ik kan het zeker aanbevelen om hier je aankoop te doen. Nette prijzen en nette afhandeling.

Net en goed product

Net en goed product Snelle levering

Snelle levering goed product

Heel tevreden

Mijn merk=win!

Als ze het merk heb wat ik zoek bestel ik ze eigenlijk altijd hier. Nette levering en geen zooi, maar echte merkschoenen voor een scherpe prijs.

Prima bedrijf!

Snelle levering. Handige manier voor retourzending ! Top!

Helemaal super!

Kreeg de schoenen nog een dag eerder binnen ook.

Nette en goede service

Zeer positief

Helemaal fout

teva sandalen maat 21 besteld. Wel vrij geleverd. In een “ blanco” doosje. Normaal worden de schoenen in originele doos aangeleverd. Bij het uitpakken vonden we ze nogal klein. Na goed kijken blijkt de maat aanduiding in de sandaaltjes te zijn doorgestreept met viltstift. Was maat 19 !! Ik hou er niet van op deze wijze besodemietert te worden.

Top, makkelijk besteld en snel geleverd

Toegankelijke website, goede informatie, makkelijk te vinden, te bestellen en te betalen. Toegezegde leveringstijd wordt nagekomen.

Primadorros

topshoe topbedrijf toppie toppie.

Snelle levering mooie schoenen

Correct en snel

Snelle levering en correcte afhandeling. Prima

Topshop maakt zijn naam waar, echt TOP

Overzichtelijke site en snelle levering. Zelfs voor de "moeilijke" voeten een ruime sortering. Ik heb jullie al aan diverse mensen aanbevolen. Ga aub zo door.

Heel tevreden met TopShoe

Tot nu toe 2 x schoenen gekocht bij Topshoe. Snelle levering. Gewoon goed.

top bedrijf

alles wat je besteld word super snel geleverd. terug sturen geen probleem, staat ook snel op je rekening als je belt voor een vraag, snel antwoord, en super lief gewoon een super website, waar je met een gerust hart kan kopen

Snelle levering en goede service

Een snelle levering en de verzending zag er netjes uit. Netje ingepakt en de factuur in een mapje. Een verzorgt geheel.

goede service

Zondermeer positief

Levering ging prima en snel, schoenen zijn precies zoals ik hoopte.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein