Pluspunten

Tot nu toe altijd lekker snel en makkelijk. Omdat je met een grotere maat niet altijd overal leuke schoenen kan vinden.

Pluspunten

Netjes en snel geleverd.

Geen.

Pluspunten

snelle verwerking van een bestelling . Top!

Pluspunten

Super service, binnen 1 dag je schoenen in huis, geweldig!!

geen

Pluspunten

Duidelijke site met veel informatie die makkelijk te vinden is

Een dag sneller leveren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gedeeltelijke bestelling direct ontvangen.

De resterende bestelling werd geannuleerd nadat de maat opeens toch niet voorradig was. Dit was een grote domper. Ik heb hier een mail over gestuurd naar de klantenservice en nooit meer een reactie ontvangen. Ik vind dat zeer onprofessioneel.

Pluspunten

Geweldige website, Snelle levering.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering. Best spannend om schoenen te bestellen via internet als je problem voeten hebt, Maar meteen goed, superfijne pasvorm. Ook fijn dat je de inlegzolen er uit kan halen en je eigen inlegzolen kan gebruiken. Kort geleden heb ik mijn teen gebroken, ik loop nu even zonder inlegzool, en alhoewel het nieuwe schoenen zijn de enige schoenen waarop ik nu lopen kan.

Pluspunten

Op tijd geleverd .

Pluspunten

Prima levering van mijn schoenen.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Heel fijn om de retouren in je eigen account te kunnen doorgeven. En retour zenden is kostenloos. Top!!!

Geeeeen ga zo doorrrr

Pluspunten

Snelle levering, goede producten!

Voor nu nvt

Pluspunten

Goede communicatie. Snel en netjes opgestuurd. Helemaal tevreden, ik doe dit zeker nog een keer.

Pluspunten

Ik had n maat te klein besteld. Mijn retour kwam dag later binnen, meteen verwerkt en teruggestort. De nieuwe maat was ook al binnen. Super service

Pluspunten

Snelle en gratis toezending Was heel blij met mijn schoenen ze lopen heerlijk

Niet dat ik weet

Pluspunten

Snel en zonder extra kosten verstuurd

Pluspunten

Veel keuze

Nee

Pluspunten

Goede en snelle levering!

Pluspunten

super snelle levering top

nee hoor is perfect zo

Buizerdlaan 6