Pluspunten

Snelle levering van goed verpakte schoenen, correct te woord gestaan bij vragen per telefoon.

Pluspunten

Vele soorten schoenen en merken schoenen

Producten samen versturen en kunnen retourneren

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle afhandeling, net mailverkeer. Keurige verzorging van het pakket. TOP dus

Nvt

Pluspunten

Schoenen die ik had besteld waren te klein. De goede maat besteld. Die werden dezelfde dag nog naar mij toegestuurd. Top!

Wat mij betreft geen verbeter punten.

Pluspunten

Normale prijzen, artikelen die nog maar moeilijk te vinden zijn, prima service zowel telefonisch als schriftelijk.

niet

Pluspunten

veel keus, snelle levering, goede website

Pluspunten

Prijs zeer goed. Snelle en correcte levering.

Niets aan veranderen.

Pluspunten

grote sortering, snelle levering, netjes verpakt, welkom-gevoel.

zou het niet weten, was mijn eerste kennismaking met topshoe en ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, ook bij retour netjes en snel afgehandeld

Pluspunten

Het concept die jullie gebruiken is heel goed, zo bereik je alle merken bij verschillende leveranciers. Het merk DWARS is van topkwaliteit, mooi ontwerp, en met vakmanschap gemaakt.

Pluspunten

Supersnelle en correcte levering.

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze in schoenen

Ik vond het heel vervelend dat ik 7 paar schoenen had die van 4 verschillende bedrijven kwamen. Ik moest goed opletten welke schoen(en) ik in welke zak terug moest stoppen de juiste stikker op de tas en 4x een retour formulier moest invullen. Kortom ik ben er 3 kwartier mee bezig geweest om het allemaal juist in de vullen om het weer retour terug te kunnen zenden.

Pluspunten

Vlotte Levering

Pluspunten

Snelle en correcte levering/afhandeling.

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering goede prijs

Pluspunten

Pluspunten

Prima bedrijf, zeer ruime keuze van schoenen en goede zoek mogelijkheden op de site

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein