Pluspunten

Snel goed en accuraat.

Pluspunten

Pluspunten

snel besteld,snel bezorgd.keurig

Pluspunten

Snelle levering. Ondanks dat de schoenen voor mij niet geschikt waren retour netjes en duidelijk geregeld

Pluspunten

Snel en netjes geleverd. Veel keuze

Pluspunten

correct en goed verpakt ze leveren volgens afspraak

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering. website makkelijk.

Kijk de artikelen even na voor verzending. Bij ontvangst bleek een van de laarsjes veel lichter van kleur waarschijnlijk door blootstelling aan daglicht. Mijn vriend heeft dmv een spray de kleur wat kunnen optrekken, want ik wilde ze heel graag hebben. Jammer dat ik ze zo kreeg. ik kreeg als antwoord van topshoe dat het nadeel van online bestellen is dat de kleur kan afwijken. Daar gaat het hier niet om! de kleur van het ene laarsje was lichter dan die van het andere laarsje waarschijnlijk door blootstelling aan daglicht. Misschien ergens lang in een etalage gestaan. Was vast opgevallen als de artikelen nagekeken waren voor verzending

Pluspunten

vlotte en nette levering, goede communicatie via de mail

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Heb 9 januari schoenen teruggestuurd en op 25 januari nog geen geld ontvangen! Niet na de beloofde 10 dagen!!

Pluspunten

Snelle leverng

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Goede en gemakkelijke website, snelle levering.

Pluspunten

Super snelle service en levering! Ik ken het bedrijf niet, was positief verrast!

Pluspunten

Snelle levering en bij terug terug sturen ook een snelle reactie.

n.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bestellen en bezorgen gaat vrijwel zonder problemen wat voor mij meer rust geeft om dit nog eens te ervaren

Is te onbekend om te vinden.

Pluspunten

Veel keus, veel mogelijkheden. Je kan de schoenen thuis laten bezorgen maar ook bij een deelnemende schoenenzaak. Ook dan heb je geen aankoopverplichting.

Geen.

Pluspunten

Goed en snel de bestelling

Pluspunten

Snelle reactie, duidelijk. Aangename afhandeling

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke klantenservice en ook een snelle retourverwerking van een deel van mijn bestelling, waarbij ik mijn geld binnen no-time terug had.

Het retourformulier is wat onhandig, omdat je apart het ordernummer en artikelnummer in moet vullen, handiger als je aan kunt vinken welke levering je retour wil sturen.

Pluspunten

Snel

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein