is altijc goed

Goede communicatie, snelle levering en perfecte slippers.

Fijne webshop

Hele fijn webshop!!! Brede keuze aan schoenen.

Werkt perfect, bestellen via Topshoe. Als je een vraag of probleem hebt wordt dat netjes opgelost.

Uitstekende sor****** en snelle leverijd

Heel veel keus in diverse soorten schoenen en merken, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Zeer betrouwbaar bedrijf

Laarsjes besteld, die helaas te klein waren , dus retour gestuurd. Binnen 2 dagen stond het geld van de retour op de rekening.

Het gaat altijd vlot en goed.

Er mankeert nooit wat aan de bestelling. Altijd snel en goed.

Zo snel bezorgd: ongekend. En het meedenken aan de telefoon: erg vriendelijke servicemedewerker.!

Snelle levering en zeer correcte afhandeling retourneren

Bestellen voor herhaling vatbaar

Eerste keer dat ik via Topshoe een bestelling heb gedaan. Was er erg benieuwd hoe snel ik mijn bestelling in huis zou hebben. Het overtrof mijn verwachtingen. Snelle levering, de volgende dag al. Top

Ruime keuze en snel in huis

Fijne website, voldoende keuze en redelijk snel geleverd. Ook retourneren is gemakkelijk

Wat mij betreft een topwebshop!

Ik kan hier goed terecht voor iets bredere schoenen, ze hebben een groot aanbod en alles wordt supersnel geregeld. De bezorging is veelal de volgende dag en als de schoenen toch niet goed zitten dan is het retourneren makkelijk en het geld wordt altijd binnen een mum van tijd weer terug gestort. Chapeau, hier zouden veel webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.

Klein probleem met product snel opgelost

Super service

Correct, snelle levering en snelle service. Kwaliteit is goed. Zijn niet te passeren in prijs, service en kwaliteit.

Zeer snelle verzending

Voor mijn zus had ik een specifieke schoenmode. Gelukkig hier op voorraad en zeer scherp geprijst

top

netjes ingepakt en snel geleverd. super

Snelle levering en netjes verpakt

Rond 12:00 besteld en de volgende dag al binnen. Goed verpakt en schoenen zeer netjes

Don’t receive the order

I don’t receive my order. INV-786135

• Would you recommend us? No

Snelle levering en prima schoenen

De bestelling is snel en netjes afgewerkt. Ik kreeg duidelijke informatie over de levering. De schoenen zijn van uitstekende kwaliteit.

Slechte klantenservice

De keuze is ruim en erg goede prijzen, maar mijn order kon ik alleen via mail annuleren, want de klantenservice was op vakantie. Maar dat moet je wel achteraf horen. Maar goed, order geannuleerd en dan proberen ze ook nog de verzendkosten van retour sturen in rekening te brengen. Kon ik weer gaan mailen dat het een annuleringsverzekering was en geen retour. Toen konden ze niet anders dan die retourkosten ook terug te betalen. Dus 3 sterren omdat de service slecht ging. Anders had ik wel 5 sterren gegeven. Aanbevelen : Ja, maar onder voorbehoud.

Snelle levering en bij reling snel je geld terug en ook heel veel keus

Slecht

Slecht

snel geleverd

schoenen zoals omschrijving, zitten perfect. Wat wel vreemd was dst dezelfde sneakers in dezelfde wijdte maat en schoenmaat een week eerder 40 euro goedkoper waren

Voor de eerste keer schoenen besteld. Volgende dag in huis. Top!

Besteld! Volgende dag al in huis. Snel en correct!

I still have no shoes

They sent me only one random shoe. I sent it back and they didn't even tell me when I will get my shoes that I already paid for.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein