Juist dat de verzendkosten naar België Nogal hoog zijn en dat houdt me wat tegen Om te bestellen Mvg

Waardeloos. Levering kwam voor een deel en terugbetaling kwam niet

2 paar schoenen besteld voor een feest 1 paar kwam, andere niet. Veel moeten bellen daarover, ze deden niks. Toen zelf met de schoenenwinkel gebeld. Uiteindelijk na 3 weken en vele telefoontjes mijn geld retour ontvangen. Een ding wel goed, ze hebben een duidelijk zichtbaar telefoonnummer!! Daarom toch 2 sterren ipv 1 ster

Goede levering en verwerking

Ondanks dat ik de schoenen niet gehouden heb, is de levering goed verlopen en ook het retourneren.

Goed product, snelle levering, goede website

Prima. Op alle fronten dik tevreden.

Snelle levering, super blij mee!

Zeer goed.

Zeer goed. Alles correct en vlot ontvangen.

Ik heb de schoenen bij TopShoe gevonden die ik nergens anders meer in mijn maat kon vinden. Ben er erg blij mee. Ze werden ook snel geleverd.

Helemaal top!

Hele tijd gezocht naar ideale sneakers in mijn maat en TopShoe die had ze. Mooie schoenen en snelle levering en soepele betaalmogelijkheden. Eerst kijken of de schoenen goed zitten en dan pas betalen. Ben zeer tevreden over TopShoe!

Schoenen nooit geleverd

Schoenen nooit geleverd. Zelf contact opgenomen met klantenservice. Kennelijk waren schoenen toch niet leverbaar. Geen enkele communicatie, wel geld terug. Waardeloos systeem

vlotte service

Van eenvoudig bestellen, een vlotte aflevering. Zeer tevreden !!

Prachtige schoenen, goede kwaliteit

Schoenen besteld, vlotte levering, prachtige schoenen van goed kwaliteit

Schoenen binnen 2 dagen in huis ,ze pasten niet ,dus terug gestuurd had binnen 2 dagen mijn geld terug ,zeer snel ,jullie krijgen van mij een dikke 10

Slip-in dames pantoffels

Mooie pantoffels met de handige slip- in zonder bukken trek je ze aan. En ze zitten prettig en warm

Hier bestel ik al jaren naar veel tevredenheid.

Altijd op tijd geleverd, retourneren gaat gemakkelijk, de foto's van de schoenen komen overeen met de werkelijkheid. Ik maak al jaren met veel plezier gebruik van dit platform :-)!

Toppie keuze!!

De bestelling is vlot en keurig afgeleverd. De schoenen passen prima en voldoen ruimschoots aan mijn verwachting.

niet positief

Schoenen besteld en betaald. Blijken vervolgens niet voorradig te zijn. Geld was na 3 dagen weer terug geboekt, maar al met al geen positieve ervaring. Kost tijd en aandacht en levert niets op.

Snel en precies

Snel en precies .

Goed geregeld en betrouwbaar.

Snelle en correcte levering!

Heel tevreden met mijn bestelling bij Topshoe, zeker voor herhaling vatbaar!

TOP Top!

Snelle en accurate verwerking. Top!

Bestelling geplaatst en keurig op tijd geleverd.

Er was een verkeerd pasr schoenen opgestuurd, Maar dat is direct en probleemloos opgelost.

Fijne betrouwbare webwinkel

Snelle levering . Betrouwbaar !!!

Uitstekend naar verwachting

Snel netjes e helemaal naar mijn zin.

De schoenen waren goed verpakt en de volgende dag binnen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein