2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ik heb al enige tijd geleden mijn pakketje geretourneerd maar nog altijd niets gehoord en ook geen terugbetaling ontvangen

Pluspunten

Savonds besteld volgende dag al in huis

Niks

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Kan er niet een bedenken

Pluspunten

Goede informatie en een snelle levering

Nee

Pluspunten

De schoenen kwamen snel en goed verpakt aan. En het retour zenden was ook goed geregeld. Geld binnen een week retourontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt. Prachtige laarsjes.

De laarsjes waren duidelijk zichtbaar eerder gepast! Is zichtbaar aan enkele plooien in het leer en beschadigingen op de zool. Voor mij dit keer geen reden om ze te retourneren omdat ze verder prachtig zijn.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Netjes verzorgd.

Niets

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht, beide maten retour gestuurd, een paar hebben ze ontvangen, maar anders paar nog niet,zelfs een bewijs doorgemaild en het email bericht wat ik het ontvangen dat ze maat 39 hebben ontvangen ook, want dat konden ze ineens niet meer vinden! Nu naar het zoveelste mailtje maar even gebeld, en nu gaan ze het pas uitzoeken bij post nl?? Terwijl ze gewoon de bewijzen hebben! Heel slecht,eerste en de laatste keer dat ik daar een bestelling heb geplaatst.

Pluspunten

Helaas verkeerde maat ontvangen. Boden zelf aan om goede maat weer op te sturen.

Pluspunten

Levering was conform afspraak, retourzending werd ook goed gecommuniceerd en snel afgehandeld.

Pluspunten

Snelle en duidelijke afhandeling.

Pluspunten

Grote maten voor vrouwen. Veel keuze. Website is handig in gebruik.

De schoenen die ik besteld heb wil ik graag terug kunnen vinden (met naam bedrijf waar ze vandaan komen).

Pluspunten

Perfecte service, alles klopt zoals het op de site vermeld staat! Ook zijn de schoenen keurig verpakt. Een dikke 10

Pluspunten

Zeer snelle service!

Pluspunten

Alles snel en correct geleverd. Ook retourneren gaat prima!

Iets persoonlijks bij een bestelling doen. Briefje of klein kaartje/attentie.

Pluspunten

Soepele retourafhandeling Veel keuze in assortiment

Pluspunten

Eenvoudige procedure om te bestellen, snel bezorgd, nette brief erbij en duidelijke instructie voor event. retour en goede prijs.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein