Altijd goede aanbiedingen, ruime keuze ook voor schoenen met wijdte maat.

De schoenen werden persoonlijk dezelfde dag aan de deur afgeleverd. Vriendelijke mensen.

Goede, snelle verwerking en levering.

Betaal topshoe nooit vooruit!

Lokkertjes met schoenen die ze helemaal niet hebben. Betaal deze winkel nooit vooruit (nog beter; laat deze winkel links liggen)

Tevreden

Heel gedoe om op tijd de schoenen te krijgen Het werd de volgende dag als gevraagd Schoenen waren zoals de doos vuil en stuk was van hot naar her gegaan, daardoor strepen op schoenen, maar kon worden schoongemaakt.

Snel geleverd. Product zoals besteld.

Bij Top shoe Schoenen besteld. Met een mooie korting. Binnen 2 dagen ontvangen. Netjes verpakt door de betreffende winkel. Blij mee!

Heerlijke “huis” slippers

Dit zijn mijn zoveelste paar Rohde slippers. Hoop er nog jaren plezier van dit merk en slippers te mogen genieten.

Zéér ontevreden na betaald te hebben bleken schoenen tóch niet leverbaar!

Topshoe laat je schoenen bestellen en betalen en paar minuten later kreeg ik bericht dat schoenen tóch niet op voorraad zijn. De betreffende leverancier had zijn voorraadlijst niet goed bijgewerkt. Gebeld met Topshoe: kwam wel vaker voor bij hun... In tussentijd hebben ze wel paar dagen jouw geld. Zeer kwalijke zaak. De dame van Topshoe excuseerde zich niet eens aan telefoon. Ik bestel dan ook nooit meer bij hun.

gewoon wat je verwachten mag

Snel

Goede keuzes en vlotte afhandeling en levering!

Prima webshop

Schoenen besteld welke helaas te klein bleken. Geretourneerd met de antwoord zegel en vrijwel direct na ontvangst is de aankoopsom terug gestort. Prima geregeld en dus een maatje groter besteld die nog op aflevering wacht.

snel verzonden, goed ontvangen

Royale keus, daarmee prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle service van kwaliteit schoenen

Voor herhaling vatbaar

ben prima tevreden

leuke aanbieding goede prijs

Top schoenen!

Mooie schoenen, best veel keus! Heb al een paar keer schoenen besteld! Snelle levering, en betrouwbaar!

Prima! Alles verliep volgens afspraak.

Ondanks mijn twijfels om te bestellen, gebaseerd op eerder geplaatste reviews, is alles prima gegaan, geheel volgens afspraak. Gewoon nieuwe schoenen en geen gebruikte, zoals ik las in een review.

Snelle levering. Top verlopen

Ik had met de opkomende mooie dagen snel sandalen nodig. Ik kende het merk en wist dat deze vaak goed vallen. De schoenen werden snel geleverd. Heel fijn!

Snel, goed verpakt en goede service

Prima bedrijf. Snelle verwerking en goede service!

Goeie ervaring

Geen klachten

Vandaag besteld morgen in huis is mijn ervaring

Slecht

Heb 29 juni bestelling gedaan Nog niets ontvangen Wel een factuur van Riverty Komt de bestelling nog ik Hoor het graag

Netjes en goed verpakt bezorgd.

Vriendelijke bezorging

Goede ervaring

Mooie schoenen, snel geleverd.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein