heel prettig

Goede afhandeling en snel.

Tevreden

Tevreden

Fijne schoenen

Snelle bezorging

Snel geleverd, keurig verpakt

supersnel

vandaag besteld morgen in huis is ook echt morgen in huis. Supersnelle service en ook nog eens goed.

top

top

Snelle levering en verdere afhandeling

Héél goed

Snel bezorgd. Helaas te klein. Geretourneerd met de bijgevoegde retoursticker in dezelfde verpkking. De terugstorting was snel geregeld.

Schoenen terug gestuurd en toch zeer tevreden.

Omdat de schoenmaat wat ruimer uitviel dan gebruikelijk heb ik de schoenen teruggestuurd. Ik behoor tot de weinigen die bijna nooit iets terugsturen, maar ja, als ze niet passen zit er toch niets anders op. En waarschijnlijk is het een normale gang van zaken, maar ik was aangenaam verrast door de vlotte afhandeling van deze procedure. Een dag na het terugsturen had ik het geld al op mijn rekening. Ondertussen heb ik ergens anders al een paar passende schoenen gevonden maar ik kom beslist nog eens terug bij TopShoe.nl

Snelheid is geweldig

zie bovenstaande

Toopers

Heldere communicatie en snelle afwikkeling

Ik wacht op terugbetaling van een paar weken geleden teruggestuurd product

Ik heb helaas de 119,95 euro die ik betaald heb voor schoenen die ik heb teruggestuurd omdat ze te klein waren en die 2 weken geleden door PostNL zijn bezorgd bij de afzender (Verploegen schoenmode in Beuningen) nog niet terugbetaald gekregen. Dit hoort toch binnen 14 dagen na terugontvangst door de winkelier te zijn gebeurd? Wanneer kan ik het geld nu op mijn rekening verwachten? Over Topshoe heb ik verder geen klachten, maar ik zal nooit meer online schoenen bestellen. Ik hoop nu op antwoord en op mijn geld. Vriendelijke groet, L. Heyting

Super service

Besteld en snel geleverd, top

Mooi!

Bestelling snel en correct geleverd, mooi zo!

GEWELDIG GOED

Heb al diversen keren schoenen gekocht. Altijd goed en snel. Ik weet welke ik moet hebben . Als die er zijn bestel ik die direct. Dan meteen 2 paar. Dit omdat die altijd passen

Prima retourservice

Schoenen waren te groot, snel retour gegaan en terugbetaald. Mooi dat ze kleine maten hebben.

geweldig

De schoenen (sandalen)zijn geweldig ik wist niet dat wolky zulke breedtemaat schoenen had. Mijn breedtemaat is Dus zeer brede voeten met een hoge wreef . De sandalen heben gelukkig beetje lange klitteband bandjes dat was mijn geluk.

Snel geregeld

Snel geregeld en thuis bezorgd

goede prijzen

goede prijzen, na het bekijken van een product, als je terug wilt naar de gemaakte keuzes, wil je gemaakte keus wel eens verdwijnen, moet je opnieuw een selectie maken, overzichtelijk, makkelijk te bestellen, snelle levering

correct, snel

De schoenen werden snel geleverd. Helaas moest ik ze terugsturen, omdat mijn voorvoetmaat niet matchte met de schoenen. De afhandeling hiervan was ook even snel en correct!

Prima en duidelijk

Goed contact...en duidelijke communicatie.

Smooth delivery as expected

Quick and smooth delivery and product was as expected. Recommend

Schoenen netjes geleverd en retour ook prima!

Had twee paar schoenen besteld en die kwamen snel binnen. 1 paar weer teruggestuurd (verkeerde maat) en dat is ook goed geregeld. Ook in combinatie met riverty alles goed geregeld

Snelle reactie op de mail. Mooie schoenen.

Goed maar was te smal

Xx