Pluspunten

Snelle service. Keurig verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website.

Geen tips

Pluspunten

goede service

doorgaan zoals julle zijn

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afwikkeling.

Ik heb €80 te veel betaald. Zag dezelfde schoenen in de uitverkoop bij fa. Steenwijk.in Leersum. Op mijn vraag waarom er 50% afging: model van vorig jaar. Ik had de schoenen al gedragen anders waren ze retour gekomen.Beter op de concurrentie letten!!! Op grond hiervan vul ik dus nee in.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De schoenen waren scherp geprijsd, snel bezorgd en met zorg ingepakt. Als ik weer op zoek ben naar kwaliteitsschoenen tegen een goede prijs zal ik zeker weer bij topshoe het assortiment bekijken.

Pluspunten

Goede levering en retourregeling

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Nvt

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede service en keurige snelle afhandeling bij retourneren.

Pluspunten

snelle leverring

Pluspunten

Goede levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

afhandeling alles goed, aangenaam

schoenen teruggestuurd want kleur plaatje is blauw, weliswaar met omschrijving " grijscombinatie" wat dat is onbekend, maar plaatje is doorslaggevend, bij aankomt waren de schoenen Zwart, niet acceptabel dus. Op de site is het plaatje nog steeds blauw maar nu direct 25% goedkoper, ook al zoiets grrrr. Terugbetaling was perfect.

Pluspunten

perfecte en snelle afwikkeling. Pantoffels retour gestuurd en ik had het geld weer heel snel op mijn bankrekening

n.v.t.

Pluspunten

Alles verliep even vlot, zelfs toen er geruild moest worden en dat niet bij dezelfde firma kon. Ook de financiële afwikkeling verliep goed en vlot!

Ik zou er niet een kunnen noemen

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle levering.

Pluspunten

superprijzen en supersnelle levering

Pluspunten

De pantoffel in de juiste maat gevonden!

Pluspunten

Snelle reactie/afhandeling

Pluspunten

Snelle levering.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein