Pluspunten

Snelheid en goede service!

Pluspunten

Prima service Snelle afhandeling van zaken

Pluspunten

mijn bestelling snel in huis

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nog geen maand geleden een paar schoenen besteld bij Topshoe. nl. Ik hou veel van de schoenen, maar na drie keer dragen werd het leer ernstig aangetast. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Topshoe.nl heeft aangegeven geen verantwoordelijkheid te nemen voor leren schoenen van slechte kwaliteit. De klantenservice leek de situatie totaal niet te begrijpen. Ik zou deze leverancier daarom niet aanbevelen.

Pluspunten

Super goede ervaring. Goed website, prijs en snelle verzending

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Laarsjes zijn nu bij de schoenmaker, helaas is de hak eraf, die zat niet goed gemonteerd.

Pluspunten

Snelle levering, fijne wijze van verpakken en retourneren.

Pluspunten

Prima geregeld! !!

Ik zou geen verbeterpunten weten!

Pluspunten

snelle bezorging en ook eenvoudig retourneren. En achteraf betalen. En heeel veel merken. Perfect dus.

Pluspunten

opmerking: de schoenendoos was kapot die in de topshoe verpakking zat Mag de schoenenzaak wel beter opletten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en snel geld retour.

Wel de bestelde schoenen leveren. Ik kreeg totaal andere schoenen toegezonden.

Pluspunten

Duidelijke webpagina, correcte levering, goed aangekomen uitstekende service

GA ZO DOOR ik ga zeker nog een keer bestellen bij jullie

Pluspunten

Goede communicatie, veel keus, makkelijk retourneren en keurig geld terug!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Dit was de eerste keer dat ik bij afterpay mijn betaling had geregeld. Door het verkeerd invullen van ons e-mail adres kwam de betaling bij ons niet binnen. Later kregen we dus een aanmaning via een sms bericht dat ik direct moest betalen. Inmiddels was er bij de rekening al 27 euro bij op gekomen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering

Er zijn geen verbeter punten

Pluspunten

Snelle correcte levering, goede berichtgeving via e-mail en de schoenen voldeden precies aan verwachting

Pluspunten

superprijs en supersnelle levering

geen (alles perfect)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en reactie mail

Sneller geld terug storten bij retourzending

Pluspunten

Snel

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website. Retourneren werkt zeer eenvoudig en heb ook snel een ontvangstbevestiging ontvangen.

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein