Pluspunten

Snelle levering en zeer goede service!

Pluspunten

snelle levering en afwerking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Verpakking kan milieuvriendelijker

Pluspunten

Ruime keus, goede merken, goede levering

Pluspunten

Snel geleverd en goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering. Prima verpakking met plakstrook voor retourneren.

?

Pluspunten

Goede levering en goede service.

Pluspunten

Veel keus en snelle levering! Ook de retourzending was supersnel verwerkt en met een paar dagen heb je je geld terug :) Dit heb ik bij andere bedrijven wel eens anders meegemaakt en vind ik zeer positief!

Geen.

Pluspunten

Snelle levering, heldere communicatie , top product

Pluspunten

Vanwege drukte kwam de bestelling 2 uur later dan gepland, maar dat was voor mij geen probleem. De betaling ging prima.

Geen.

Pluspunten

Snelle levering en fijn dat je met After Pay kan betalen.

Pluspunten

goede site en zeer snelle levering. Ik kon de Mephisto Sierra bruin maat 8 nergens meer krijgen, maar gelukkig had Topshoe nog een paar in de webshop

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling.

Pluspunten

Artikel retour sturen is ook geen enkel probleem. Ik had vooraf betaald en na het retour zenden vlot binnen paar dagen mijn geld retour gestort gekregen.

Pluspunten

Super snelle verzending

Pluspunten

Fijne accurate afhandeling van mijn bestelling. Vriendelijke medewerkers proactief reagerend op vragen!

Zou het zo niet weten.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering, zonder verzendkosten, dat is fijn!

Pluspunten

snelle reactie op vragen over het te kopen product , betaalwijze kan op verschillende manieren, snelle bezorging, via track& trace is de bestelling te volgen, en je ziet meteen van welke leverancier/winkel het komt. had nog nooit via topshoe besteld laat staan er bij besteld, dus enige aarzeling was er wel. maar de door mij bestelde schoenen zijn heel erg weinig gemaakt ( erg smalle leest) en ik was blij dat ik ze deze weg toch kon kopen. dus mijn twijfel is geheel weg . heel blij met de manier van zo bestellen !

Buizerdlaan 6

3435 SB Nieuwegein