Alles sehr gut gelaufen :)

Schnelle Lieferung, sehr gut.

Snelle levering.

Snel

Sandalen waren te breed service is top

Goede ervaring

Snelle en correcte service

Goed dus

Vriendelijke hulp, per mail, in mijn zoektocht!

Ik liep tegen het ontbreken van de wijdte maten aan, dat werd erkent. Dan voel je je gehoord. Het was een prettige mailwisseling. Overigens heb ik eerst geprobeerd bij via onze winkel in Leeuwarden (Kamsma), dit in het kader steun de eigen detailhandel, mijn schoenen te kopen maar zij gaven aan dat het niet zeker was of het hun zou lukken via Finn Comfort ze te bemachtigen. En gaven jullie naam door. En ik begrijp dat jullie dan ook weer kijken welke detailhandel ze op voorraad heeft!? Fijn dat het zo kan, ben blij met mijn schoenen. Hartelijke groet, Lucia

Net bedrijf

Mooie schoenen

Ik vind het top!

Goede ervaring, ontzettend veel keus! Denken mee, vriendelijk en snel in het bezorgen.

voor het eerst besteld was er ook gelijk en wat ik besteld had paste gelijk en zeker voor herhaling vatbaar

Prima levering, maar geen track & trace

Bestelling gegaan, schoenen werden netjes geleverd, dit gebeurde 4 dagen na bestelling, zonder dat er een track en trace werd gecommuniceerd.

Heel blij met mijn sandalen!

Ik had heel internet afgezocht naar nog een paar van mijn favoriete sandalen. Ik kon ze niet meer krijgen. Bij TopShoe nog wel!! De ene dag besteld en de volgende dag al keurig netjes verpakt aan huis bezorgd! Super! Ik kende de site niet, toch gedaan en heel blij!

Goede afhandeling en service

Snel geleverd, keurig verpakt, alles prima!

Alles naar wens gegaan.

Waardeloos!

Schoenen (sandalen) besteld en betaald, nooit ontvangen. Klantenservice reageert niet. Had ik maar vooraf reviews gelezen!

Goede kwaliteit

Order gecanceld omdat er geen voorraad is

Ze laten je bestellen, betalen en gaan dan pas de voorraad bij de winkels checken. Komen dan tot de conclusie dat de bestelde maat niet voorradig is en annuleren de bestelling een dag later. Waardeloos!

Super snel

De levering was supersnel en precies wat ik gehoopt had.

zeer goed

zeer tevreden het eerste paar schoenen was te groot .De retour was in een paar dagen afgehandeld. daarna weer andere schoenen besteld die waren binnen twee dagen binnen zeer blij mee.

Goed en snel

Duidelijke site. Snelle levering. En de schoenen zien er uit als op de foto. Ze zitten heerlijk met mijn eigen steunzolen erin.

Snel en goed geregeld Prima

Super gemakkelijk

Nadat ik schoenen gevonden had, werd ik al snel doorgestuurd. De schoenen waren er al de volgende dag dus Top Service .

Tevreden op elk vlak

Van bestelling tot aflevering verliep alles correct.

Correcte levering, werd steeds op de hoogte gehouden, wel een the te vaak. Zoveel berichten

Fijne schoenen, snel verstuurd

Fijne schoenen, goede prijs en snel in huis.

De volgende dag al geleverd, top!

Prima service, schoenen retourgestuurd en na 4 dagen al geld terug gestort

Snelle levering.