Snel en correct.

Snel, en naar tevredenheid afgeleverd. Prijs is ook OK.

Uitstekend van kwaliteit

Kwaliteit is prima en het aanbod is goed.

Gewoon goed.

Niets op aan te merken.

Snelle levering, uitstekende producten

Ik bestel al jaren slips van J&R. Zeer goede kwaliteit en heerlijke pasvorm. Zo fijn onder broeken. Onzichtbaar.

Eerst kocht ik mijn boxers elders, maar deze winkel was gestopt. Toen kwam ik bij Multiboxers uit die mijn favoriete boxers in voorraad heeft. Netjes en snel afgeleverd thuis. Een aanrader.

super

scherpe prijs en snelle levering

Helemaal TOP

Nog nooit problemen mee gehad is altijd goed geregeld

Goede service, goede prijs!

Snelle levering en mooie prijzen voor RJ Bodywear. Nergens heb ik pakketten gevonden waardoor een set voor een hele scherpe prijs wordt aangeboden. Zeker aanrader!

zeer snel geleverd

prima service

Mooie kleuren en zit lekker (volgens mijn man) :)

Mooie kleuren zit lekker. Super snelle levering Mooie prijs voor deze mooie kwaliteit Namens mijn.man bedankt

Levering was snel en goed.

Leuke uitverkoop

R.J. Bodywear slips gekocht in jullie sale zodat ik er nu 3 kon aanschaffen voor dezelfde prijs als anders 2.

Zeer snelle service

Goeie site, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Zeer snelle service en goede kwaliteit van het product.

Goede kwaliteit, en snelle bezorging, beter kan haast niet

Prima snelle service.

Geweldig snelle verzending, goede passing,

Kan niet beter !

Top geleverd

Helemaal tevreden

Perfecte boxershorts met uitstekende pasvorm

Heerlijke boxershorts en uitstekend geprijsd

Makkelijke website, vlotte levering.

Snelle levering. Eerder dit ik besteld. Goede kwaliteit

Goede merken voor leuke prijsjes

Goede en snelle service. Superbedrijf

Makkelijke site en super snel bestelde artikelen in huis. Goede service !!

Zitten goed

Hebben ook een andere kleur van dit merk zaccini

Eindelijk een onderbroek die lekker zit.

Goede service,retour zending goed verlopen en nieuwe gekregen super snel

Delta 61 139

6825 ML Arnhem

Over Multiboxers.nl

Sinds 2015 is Multiboxers.nl actief als webshop in heren en dames ondergoed. Wat begon met een klein assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een breed en gevarieerd aanbod van populaire merken. Dankzij ons eigen systeem kunnen we efficiënt werken en onze producten scherp geprijsd houden. Sinds juni 2017 werken we samen met verschillende fulfilment partijen. Hierdoor kunnen we bestellingen snel en betrouwbaar leveren. Zo combineren we kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid voor al onze klanten.