Snelle verzending en eindelujk een boxershort gevonden die heerlijk zit!

prima webwinkel

Snelle levering, goede prijs en duidelijk qua het voorloop na mijn bestelling!

Erg tevreden met mijn aankoop

De producten werden snel en goed verpakt geleverd. Ik ben er erg blij mee.

Goede snelle levering en kwaliteit kleding

Super geregeld

goede kwaliteit, kleuren zijn minder mooi

bestelling was snel en de boxers zijn van goede kwaliteit, maar de kleuren van de ontvangen boxers wijken af van de kleuren die getoond worden op de website. De ontvangen kleuren zijn erg fel. Bij het bestellen van deze boxers zou ik in de toekomst voor standaard zwart gaan

stretch zachte onderbroeken

Zit naadloos goed.

Eenvoudig online te bestellen, vlotte levering

Mooie kwaliteit boxershorts met split

geweldig product; duidelijke communicatie; super snelle levering

harteijke dank voor de snelle levering en duidelijke email communicatie en track en trace van uw verzending

Prima, snel geleverd.

Snel geleverd.alles prima in orde.

Geweldig goede kwaliteit

Mijn man weer blij met zijn boxers van SetLook

Makkelijk en snel ! Levering goed en boxers zitten goed.

Gewoon prima!!

Gegaan zoals verwacht.

De bestelling is correct uitgevoerd en de kwaliteit van Ten Cate ondergoed staat borg.

zie boven

snelle levering en genoeg keus

snelle levering en genoeg keus. Ook nog een redelijke prijs

Super positief !!

Goed, mooie aanbieding en snel geleverd. Prijs kwaliteit gewoon goed.

Werd vlot bezorgd. Pasvorm prima, mooie kwaliteit

Kleurrijk en zitten lekker

Prijs kwaliteit is helemaal in orde.

Kon ik snel ophalen bij ophaalpunt zoals afgesproken. Netjes in doos verpakt.

Zie bovenstaand.

Top geregeld

Makkelijk te bestellen. Tijdig verzonden. Goede Info per mail over je bestelling. Netjes verpakt. Aflevering volgens afspraak. Niks te klagen dus!

Prima gegaan en goede keus

Ik heb een setje gekocht van 6 donkere broekjes. Het zou fijn zijn dat er zo'n zelfde setje te koop was voor onder witte kleding. Dat is het enige wat ik miste.

Klantvriendelijk, snel, goeie service

Dames en heren ondergoed gekocht. Snel en netjes verpakt binnen. Dames ondergoed mankeerde wat aan. Snelle afhandeling, foto gestuurd van probleem en nieuwe weer terug

Voor die prijs een prima short.

Ik hou van kleuren en die zijn helder. Hier en daar een los draadje en maat XL kan iets groter. Het zit echter zeer goed.

Zitten perfect. En vooral een goeie prijs.

Snel en goed geleverd

1e keer besteld. Was wat ik wilde hebben.

Delta 61 139

6825 ML Arnhem

Over Multiboxers.nl

Sinds 2015 is Multiboxers.nl actief als webshop in heren en dames ondergoed. Wat begon met een klein assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een breed en gevarieerd aanbod van populaire merken. Dankzij ons eigen systeem kunnen we efficiënt werken en onze producten scherp geprijsd houden. Sinds juni 2017 werken we samen met verschillende fulfilment partijen. Hierdoor kunnen we bestellingen snel en betrouwbaar leveren. Zo combineren we kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid voor al onze klanten.