perfect overzicht vd site , ruim aanbod , snelle levering

blijf bestellen bij multiboxers.nl

Toppie

Zeer nette, snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

snelle levering, goede kwaliteit.

snel geleverd, goede kwaliteit ook na het wassen. kan alleen niet in de droger. daar moet ik wel goed op letten bij het uit de wasmachine halen. maar tot nu toe gaat het goed.

Goede afhandeling na klacht

Na gaatjes te constateren goed en netjes nabehadeling gehad

Fantastisch!

Veel keus, vlotte levering!

Snelle service, fantastisch kwaliteit!

Top modieus, blijft goed in vorm en zit heerlijk!

Zeer tevreden!

Bestelling was snel binnen. Goede kwaliteit.

Snel en netjes ingepakt bezorgd

100% tevreden!

Zien er gezellig en mooi uit.

Mooi en kleurrijk

Zeer snelle levering

Al heel lang fan van RJ underwear. Zag mooie aanbieding, dus....

Snelle levering en perfecte pasvorm

Al meer als 15 gebruiker van deze boxers ,zitten als gegoten en perfecte pasvorm

Goede en snelle levering

Prima prijs en snelle levering

Goed snel en betrouwbaar

Betrouwbare site Snel verzonden en een goede prijs verhouding vergeleken met andere sites/merken

Snel en simpel

Was de volgende dag al in huis, heel fijn!

Zit best

Leuke prints, verschillende kleuren en zit goed. Helemaal tevreden

Eerlijk en snel

Ze hebben goede kwaliteit voor een redelijke prijs, vandaag besteld morgen in huis, als PostNL meewerkt.

Snelle levering van goeie kwaliteit boxers

Eerste, maar zeker niet laatste bestelling

Ze zijn snel binnen

Ze zijn voor me zoon en hij vind ze goed

Het zit goed.

De vijfde ster komt als ook de bezorging wat sneller is. "Vandaag besteld, morgen in huis".

Mooi artikel

Goede kwaliteit vlot geleverd

heel tevreden

mooi ondergoed goede pasvorm heel tevreden.

Mooie kleurrijke boxers

De boxers zijn van mooie stoffen en in mooie kleuren Pasvorm is op zich prima, maat komt overeen, maar zakt af aan achterkant. Dit is minder fijn natuurlijk.

Wat later - door drukte bezorging - een verder prima

Delta 61 139

6825 ML Arnhem

Over Multiboxers.nl

Sinds 2015 is Multiboxers.nl actief als webshop in heren en dames ondergoed. Wat begon met een klein assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een breed en gevarieerd aanbod van populaire merken. Dankzij ons eigen systeem kunnen we efficiënt werken en onze producten scherp geprijsd houden. Sinds juni 2017 werken we samen met verschillende fulfilment partijen. Hierdoor kunnen we bestellingen snel en betrouwbaar leveren. Zo combineren we kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid voor al onze klanten.