Kon niet beter

Bestelling netjes en snel geleverd. Top!

Bestelling netjes en snel geleverd. Top!

Levering en kwaliteit is top.

Keuze gemaakt, snelle levering. Netjes verpakt dus ik ben er erg blij mee.

Vlotte en correcte levering van originele boxers.xers

Xxx xxx.

Geweldige boxers

Zitten lekker strak en niet geliik flodderig als je ze een dag aan hebt gehad. Pasvorm geweldig toppie!

Correcte afhandeling

Zeer goede service top

Heb mijn bestelling zaterdag gedaan en maandag al in huis

pasvorm prima

hopelijk blijft de pasvorm na enkele wasbeurten ook goed.

Zeer goede pasvorm

Ik heb boxers besteld (een 10-pack). In 3 dagen kwamen ze binnen. De onderbroeken waar ik niet veel van verwachten hebben een geweldige pasvorm. Echte aanrader om hier te bestellen. Niet duur wel degelijke kwaliteit

Snel en correct

Snel en correct

Prima boxers en snelle levering

Prima site en goede service

De boxers zijn goed en ook een super snelle levering.

Snelle levering, goede kwaliteit

Dit is de 2e kee dat ik hier boxers bestel, ben er erg tevreden mee

De bestelling werd vrij snel geleverd. Goed verpakt.

Prima materiaal en tevens is het aanbod ruim en de snelle levering is ook een punt voor de keuze.

Multiboxers levert snel en hun keuze is ruim.

Prima duidelijke communicatie en levering

Helemaal too

Snel en goed

Dikke prima: snel en alles klopt.

Uitstekende service !!

Zelf een keer verkeerde boxershorts besteld en zonder problemen retour kunnen sturen en daarvoor de juiste andere boxers geleverd gekregen. Super service

was goed

altijd wat je besteld

goed en snel

prettige website, goede kwaliteit voor scherpe prijzen en eenvoudige en snelle afhandeling van de bestelling

Set ondergoed; perfecte kwaliteit!!

Set ondergoed, je betaalt wat meer maar dan heb je ook kwaliteit die jaren meegaat.

Snelheid

Ik ben zeer tevreden over de service. Bestelling heel snel in huis. Eerder al eens bestelling gedaan en toen was er iets niet goed. Makkelijk kontakt kunnen leggen en naar tevredenheid opgelost.

prima!

Ik heb al verschillende keren de shorts bij Multiboxers besteld voor mijn man en zoon en ze zijn nog steeds tevreden:)

Perfect !!

Super, snel en correct geleverd.

Snelle levering en goeie service

Delta 61 139

6825 ML Arnhem

Over Multiboxers.nl

Sinds 2015 is Multiboxers.nl actief als webshop in heren en dames ondergoed. Wat begon met een klein assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een breed en gevarieerd aanbod van populaire merken. Dankzij ons eigen systeem kunnen we efficiënt werken en onze producten scherp geprijsd houden. Sinds juni 2017 werken we samen met verschillende fulfilment partijen. Hierdoor kunnen we bestellingen snel en betrouwbaar leveren. Zo combineren we kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid voor al onze klanten.