Snel verzonden, prijs/kwaliteitsverhouding goed.

Makkelijk te bestellen en verder snelle levering. Helemaal oké. Veel succes verder.

fantastche

Als deskundige van het jaren lang dragen van Bjorn Borg en nu overgestapt op boxers van ZACCINI uit Baarn kan ik zeggen dat ze heerlijk zitten mooi aansluiten en perfect uit de was komen.

Mooie boxers, goede kwaliteit!

Snel verzonden en mooie en kwalitatief goede boxershorts.

Goede service, mooie boxers.

Goede service, ik had een paar boxershorts besteld die na levering iets te klein bleken. Zonder problemen kreeg ik een retourlabel in de mail en werden er een paar dagen later een maat grotere boxers opgestuurd. Volgende keer bestel ik zeker weer bij Multiboxers.

Gemakkelijk bestellen, snel en netjes bezorgd.

Prettige website, gemakkelijk bestellen. Snelle en nette bezorging en bovendien goede producten.

Super handig

Nu ik de juiste maat van mijn man heb gevonden . Kan ik snel een pakketje. Ondergoed bestellen . Heel tevreden over deze winkel . Keurig geleverd en verpakt

perfect

goede prijs /kwaliteit verhouding. snelle levering. gewoon prima. houden zo

Snelle levering en netjes verpakt.

Mooie boxershorts ontvangen. Alleen jammer dat de vervangende artikelen nu dubbel zijn.

Tevreden met mn broekjes!

Goede snelle aflevering! En heeel snel iets na bezorgd wat niet geleverd was! Super een tevreden klant.

Vlotte bestelling en levering. Ben heel tevreden!

Mooie boxers,snel geleverd

Mooie boxers,snel geleverd

Goede, snelle service

Goede, snelle service. Producten goed verpakt.

Snelle levering tegen scherpe prijs

Snelle levering. Product was nergens voordeliger.

mijn ervaring super

snelle levering boxers zijn van een goede kwaliteit zal er zeker weer bestellen

Fijne pasvorm

De boxers sluiten lekker aan zonder strak te zitten. En ze zien er goed uit!

Prima 1e bestelling, aanrader!

10st JD Royal. Prima kwaliteit, pasvorm is perfect evenals de prijs. Snel geleverd en een volgende bestelling zal ik hier dan ook graag weer plaatsen.

Fijne Boxers voor een mooie prijs

fijne boxers, Goede stof , fijn model en de prijs is ook erg aantrekkelijk. ik zal de volgende ook zeker bij multi boxers kopen

Top service en vlotte afhandeling van de bestelling

Snel en adequaat afgehandeld en goede kwaliteit producten

zeer tevreden

goede pasvorm goede kwaliteit

Snelle en correcte afhandeling.

Goede service met omruilen

Hele andere print dan ze laten zien

In de omschrijving staat dat de boxers kunnen afwijken en dat doen ze ook zeker! De kleuren en motieven zijn totaal anders! En ook totaal niet wat ik zou kopen als deze getoond zou zijn Tip toon de boxers die je krijgt en maak het niet mooier dan het is Zitten wel goed en de prijs is ook oké

Binnen 24 uur hadden we de bestelde producten in huis Super

Delta 61 139

6825 ML Arnhem

0303200415

Over Multiboxers.nl

Onder de naam Bytes Underwear hebben we onze webshop begin 2015 opgericht met een enthousiast team van medewerkers. De webshop bestond uit een klein aanbod van heren boxershorts, welke we naarmate het beter ging lopen steeds verder hebben uitgebreid. In mei 2016 zijn we verder gegaan onder de naam Multiboxers.nl en hebben de standaard webshop software verruilt voor ons geheel eigen systeem. Daardoor konden we efficiënter te werk gaan, verder met uitbreiden en onze producten betaalbaar houden. Inmiddels hebben een sterk gevarieerd aanbod. Daarnaast werken we sind juni 2017 samen met een logistiek centrum waardoor we onze producten nog sneller bij de klant aan huis kunnen laten bezorgen.