Pluspunten
Zeer snelle levering tegen scherpe peukje
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle levering, goede kwaliteit! Hier ga ik vaker bestellen!
VerbeterpuntenHopelijk blijft het assortiment groeien :)
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
XXL is net te klein voor mij maar ik hou de boxers toch hoor. Misschien is xxxl een goede aanvulling in jullie gamma. Verder gewoon zo lekker doorgaan hoor! Veel succes.
VerbeterpuntenZie bovenstaand commentaar.
Pluspunten
Snelle levering prima service Al 3x eerder besteld en geen klachten
Pluspunten
Snelle afhandeling. Betrouwbaar voorraadbeheer. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Fijne website, goede communicatie en snelle verzending.
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan
Pluspunten
Alles volgens afspaak en het zijn top boxers.
Betrouwbare bezorgdienst zoeken. Zou zaterdag geleverd worden ,werd maandag. Dus niemand thuis.
Beste, Vervelend dat je bestelling door PostNL pas een (werk)dag later is bezorgd. Helaas kan er bij elke bezorgdienst wel eens iets mis gaan waardoor de levering vertraagd wordt. Daarom spreken we in onze webshop altijd over een verwachte levertijd i.p.v. een gegarandeerde leverdatum. Zie voor meer info https://multiboxers.nl/verzending-en-kosten Als alternatief kan je een volgende keer ook een Afhaallocatie selecteren zodat je je bestelling bij jou in de buurt op kunt halen als je overdag niet thuis bent. Mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Multiboxers.nl Klantenservice
Pluspunten
Snel antwoord op email om de produkten te mogen ruilen, dat was geen enkel probleem. Gratis retourneren en snelle vervolglevering! Aanrader!
Pluspunten
Ruime keuze, goede kwaliteit en een bijpassende prijs. Vlotte levering, kortom een aanrader.
VerbeterpuntenZou liever korting willen bij afname van bepaald aantal ipv bij door bedrijf samengestelde pakketjes.
Pluspunten
Geen idee.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Besteld en geleverd zoals 't hoort
Delta 61 139
6825 ML Arnhem
Sinds 2015 is Multiboxers.nl actief als webshop in heren en dames ondergoed. Wat begon met een klein assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een breed en gevarieerd aanbod van populaire merken. Dankzij ons eigen systeem kunnen we efficiënt werken en onze producten scherp geprijsd houden. Sinds juni 2017 werken we samen met verschillende fulfilment partijen. Hierdoor kunnen we bestellingen snel en betrouwbaar leveren. Zo combineren we kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid voor al onze klanten.