Pluspunten
Voor het eerst een setje boxershorts bij deze winkel besteld tegen een hele scherpe prijs. Na afronding van de bestelling kreeg ik een keurige email met track-en-track nummer en had ik de spullen binnen twee dagen in huis (het was een zondagbestelling).
Pluspunten
Uiterst tevreden over Multiboxers. Voldoende keuze en korting bij aankoop van meerdere boxers. De boxers zijn keurig verpakt en heel snel afgeleverd op het huisadres. Hier ga ik zeker vaker bestellen!
Pluspunten
Uitgebreid assortiment ,Perfecte vlotte aflevering en duidelijkheid omtrent verzending
Pluspunten
Duidelijk bevestiging van je bestelling. Pakket te volgen. Snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Per ongeluk de verkeerde maat besteld. Zonder probleem omgeruild!
Pluspunten
Makkelijk bestellen en prima levering de dag erna.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Perfect op alle fronten; bestellen, betalen en leveren. CHAPEAU!!
Verbeterpunten-
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Had niet de goede maat, kon het meteen kosteloos ruilen
Pluspunten
Eerder besteld bij dit bedrijf. Snelle levering en netjes ingepakt en verzonden.
Pluspunten
Snelle levering en een snelle aanpassing van de order, per abuis foutieve maat besteld een mailtje gestuurd en de bestelling werd aangepast... Top SERVICE......
VerbeterpuntenGa zo door!!!!
Delta 61 139
6825 ML Arnhem
Sinds 2015 is Multiboxers.nl actief als webshop in heren en dames ondergoed. Wat begon met een klein assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een breed en gevarieerd aanbod van populaire merken. Dankzij ons eigen systeem kunnen we efficiënt werken en onze producten scherp geprijsd houden. Sinds juni 2017 werken we samen met verschillende fulfilment partijen. Hierdoor kunnen we bestellingen snel en betrouwbaar leveren. Zo combineren we kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid voor al onze klanten.