Tevreden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.940 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De reviews benadrukken vooral comfort en pasvorm, met positieve opmerkingen over de kwaliteit van het materiaal. Levering wordt vaak als snel genoemd, met enkele meldingen over leveringsproblemen. De algemene ervaring wordt als positief beschreven en er wordt aanbevolen. Klanten lijken tevreden met de producten en hun prestaties.
Snelle levering, goede prijs, fijne stof
11 August 2023
Jacquelien
Groningen
Snelle levering, goede kwaliteit
9 August 2023
Ronald
Roelofarendsveen
Makkelijk te vinden op internet, makkelijke keuzes. Snel geleverd!
8 August 2023
Rein
Woerden
Fijne site, overzichtelijk. Makkelijk bestelproces en snelle levering, zoals beloofd. Dus super!
3 August 2023
Pauline
Hooglanderveen
Al een aantal keren iets besteld. Van Avet en RJ. Mooie kwaliteit, goede communicatie en de levering gaat snel.
2 August 2023
Elisabeth
Zwolle
Snelle service en hele fijne onderbroeken ❤️
1 August 2023
Yolanda
Krommenie
Goede prijs kwaliteit. Lekker snel geleverd.
1 August 2023
Martijn
Amsterdam
Mooie slips
31 July 2023
Jannie
Rotterdam
Fijne boxershort en snelle levering
23 July 2023
Jolanda
Oldenzaal
Snel en netjes geleverd
22 July 2023
Marcel
Naarden
Goede kwaliteit prettige pasvorm. Heb alleen 1 ding wat ik zonde vind dat alle 10 de broeken appart in plastic verpakt zaten zonde en belastend voor het milieu. Verder ben ik dik tevreden!
18 July 2023
Frank
Wedde
Gemakkelijk een bestelling geplaatst en snel geleverd!
16 July 2023
Len
Beringe
Tot nu toe (2x wassen) prima
12 July 2023
Chris
Raalte
De kwaliteit van de boxershorts is er goed. Je betaalt er meer voor, maar ze gaan lang mee. De levering is snel en ik werd goed geïnformeerd
10 July 2023
Edwin
Vleuten
Snel binnen. keurig verpakt en mooi ondergoed...
9 July 2023
Pmgj
Gorinchem
Paketje niet ontvangen… en hoe nu verder?
Beveelt niet aan
9 July 2023
Henk
Hoofddorp
Beste Henk,
Jammer dat u ons niet eerst een bericht gestuurd heeft. We hebben het uitgezocht en volgens de Track&Trace komt de zending naar ons retour. We kunnen uw bestelling crediteren of opnieuw versturen, daarvoor nemen we met u privé contact op.
Met vriendelijke groet,
Multiboxers.nl Klantenservice
Makkelijke bestelling, goed product en levering Volgens afspraak,
6 July 2023
Hans
Losser
Ik ben tevreden over het product en de levering.
Johanna
Siddeburen
Zie boven
Frouke
Zoeterwoude
Zit goed
Dre
Zevenhoven
Wij kopen al jaren dit ondergoed. Goede kwaliteit en een bijzondere snelle levering.
1 July 2023
Nathalie
PUTTEN
Bestellen is makkelijk, al eerder gedaan. Supersnel geleverd. Zaterdagavond besteld, maandagmorgen al geleverd. TOP! Aanrader voor iedereen.
30 June 2023
Erwin
IJmuiden
het merk van Body gebruik ik al vele jaren, ben blij ze nu weer gevonden te hebben bij Multiboxers! Bezorging keurig op tijd.
28 June 2023
Arie
's-Gravenzande
Goede kwaliteit prijsverhouding. Zit heerlijk mooie print. Helemaal tevreden.
28 June 2023
Edwin Lieste
Siddeburen
26 June 2023
Achiel
Westdorpe
Sinds 2015 is Multiboxers.nl actief als webshop in heren en dames ondergoed. Wat begon met een klein assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een breed en gevarieerd aanbod van populaire merken. Dankzij ons eigen systeem kunnen we efficiënt werken en onze producten scherp geprijsd houden.
Sinds juni 2017 werken we samen met verschillende fulfilment partijen. Hierdoor kunnen we bestellingen snel en betrouwbaar leveren. Zo combineren we kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid voor al onze klanten.
Delta 61 139
6825 ML Arnhem