1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Uiteindelijk gekregen wat ik bestelde, en er werd niet moeilijk gedaan met iets terug te storten.

1 van de onderdelen die ik had besteld hadden ze niet op voorraad terwijl dat wel op de site stond. Dat is op zich geen probleem dat zoiets zich voordoet maar laat dat dan wel weten!! Nu had ik er na 10 dagen zelf 2x achter aan gebeld om te weten waarom ik mijn spullen niet kreeg, de eerste keer dat ik belde was 'de persoon die er over gaat' er niet, de tweede keer ook niet maar dit keer was ik wel dezelfde dag nog terug gebeld. Erg slechte communicatie voor zo een groot bedrijf, de winkels zijn mooi maar heb het idee dat de webshop nog niet helemaal soepel functioneerd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en accuraat

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

zorgen dat er geen fouten in staan zodat mensen gewoon krijgen wat ze verwachten en niet bij een andere maat hele andere producten krijgen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Niets op aan te merken, alles netjes soepel verlopen.

Blijven doen wat jullie al doen ;)

De Amert 704

5462GH Veghel

Over MotoPort webshop

MotoPort is een gevestigde motorfiets specialist in Nederland, die een breed scala aan motoruitrusting, accessoires en onderdelen zowel online als in de winkel aanbiedt. De MotoPort-webshop bevat verschillende categorieën, waaronder beschermende kleding, helmen, laarzen, handschoenen en meer voor motorrijders. Ze bieden ook diensten zoals fietsfinanciering, verzekeringen en reparaties, met als doel een complete ervaring voor motorliefhebbers te bieden. Hun productaanbod omvat topmerken zoals Shoei, Difi en Alpinestars, en de webshop ondersteunt zowel individuele rijders als bedrijven met op maat gemaakte oplossingen.