Snelle service, en super leuk en lief verpakt !

Zie hierboven

Netjes en snel

Supersnel verzonden en extra aandacht gegeven met verpakken en een kaartje. Dat maakt het altijd nog leuker om te ontvangen

Snelle levering, bestelling als een cadeautje ingepakt.

Mooi aanbod, en bijpassende topservice.

Leuke spullen en super snel!!

Top meegedacht en een mooi pakket samengesteld!

Perfect! Niets op aan te merken.

Duidelijke uitleg dat door vakantie artikelen later verstuurd zouden worden. Korting gekregen voor wachten. Netjes verpakt.

Fantastisch!!

Toegankelijke website, super snelle service! Erg fijn gratis inpakservice! Om vervolgens een mooi ingepakt cadeau te ontvangen wat klaar is om te geven en ook nog een lekkere verassing voor mezelf erbij te ontvangen! Dikke aanrader!!

Een piepklein persoonlijk berichtje maakt het helemaal af

De aankoop ziet er helemaal naar wens uit maar je wordt vrolijk van het kleine persoonlijke berichtje erbij. Want anders kan je net zo goed in een grote keten gaan shoppen. Dank Sonja!

Een feestje!

Als allereerst een geweldige collectie! Mijn bestelling heb ik laten inpakken en het zag er super mooi uit. Echt een feestje. Er zat voor mij ook nog een kleinigheidje bij in een mooi zakje met een gepersonaliseerde sticker en een handgeschreven briefje. Zo persoonlijk.

Snel verzonden en goede kan!

De kan geprobeert, na 13 uur was het water nog heet!

Heel blij met mijn product

Erg blij met de service en de snelle levering. Ook super leuk ingepakt. Echt een cadeautje om het uit te pakken. Dankjewel hiervoor.

Alles in de shop is mooi!

Alle spulletjes die ik in de webshop koop zijn mooi en van goede kwaliteit. Bedankt Sonia!

Een feestje om te bestellen en te ontvangen!

Maanden geleden informeerde ik naar een specifiek setje schriften van Rifle Paper co. Deze was in eersten instantie niet leverbaar via de Amerikaanse importeur. Maar laatst kreeg ik persoonlijk mail wanneer deze weer beschikbaar kwamen zodat ik ze als 1e zou kunnen bestellen. Alles was super leuk ingepakt en er zat zelfs een klein cadeautje bij. Hele fijne ervaring.

Mooie producten, supergoede service

Los van de mooie spullen ook erg fijne communicatie en snelle levering. Meegedacht over bezorging en uit eigen initiatief andere optie aangeboden. En dan ook nog zo ontzettend leuk ingepakt zonder extra kosten. Heel positief verrast!

Originele producten, snel bezorgd

Mijn bestelling werd snel feleverd incl een persoonlijk geschreven briefje en presentje. Erg leuk om te ontvangen!

Snelle levering met persoonlijke touch

De spullen zijn snel geleverd en netjes ingepakt. Er zat een leuk persoonlijk briefje bij.

Fantastiach

Wat een leuke webwinkel. Zoveel keus, hele snelle levering, alles leuk ingepakt en nog een leuke verrassing erbij. Ik ben fan!

mooie webshop met mooie spullen.

Persoonlijke aandacht en snelle levering.

Verrassend

Wat een verassing, het voelde echt als een cadeautje toen al ons nieuwe camping servies “ingepakt” binnen kwam. Wat onwijs leuk! Met een leuke verassing erbij. Een leuke experience voor online shoppen.

Wat een feestje.

Ja, wat een feestje om van Madame la Poule een pakje te krijgen. Ik had mezelf op 3 super mooie nieuwe bekers getrakteerd. Nou het was echt een feest om uit pakken. Met een persoonlijke noot erbij, heel leuk. Op insta gezet en gelijk allemaal leuke reacties op Mn bekers. Ik kom binnenkort vast weer iets leuks uitzoeken.

Zowel de bezorging als de inhoud van het ontvangen pakketje waren een feestje om in ontvangst te nem

Alleen maar feest om een pakketje van madame la poule opgestuurd te krijgen! Met veel zorg ingepakt en minstens zo leuk om uit te pakken!

Heel tevreden,mooi en veilig ingepakt, snel in huis. Mooi zo,

Internetsh duidelijk, kopen veilig en makkelijk gezien de afstand tot grotere stad behoorlijk is . Tijdsparend en voelt vertrouwelijk aan

Snelle verzending, goed verzorgd, duidelijke communicatie

Geweldig!

Ik vond het contact met madama la poule echt heel erg fijn! Vooraf contact gehad met Sonia, die me heel goed heeft geholpen. De bestelling had ik vervolgens binnen 1 dag in huis en helemaal top! Er zat een lief briefje én cadeautje bij.. zo lief!

zeer klantvriendelijk

Heel snel en verzorgd afgeleverd, leuk briefje erbij met persoonlijk handschrift, heel plezierig

Heel blij met mijn leuk ingepakte pakje!

• ruim assortiment • duidelijke website • snelle levering • goed ingepakt, geen beschadigingen aan producten • leuk ingepakt en leuk dat er een klein cadeautje bij zat • zeer tevreden! ⭐⭐⭐⭐⭐

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.