Ik was zeer verrast toen ik jullie website zag!

Ik vind jullie artikelen zeer vernieuwend en dat spreekt mij erg aan! Proficiat!

Fijne service

Hartverwarmend

Ontzettende fijne webshop met prachtige items!Zo liefdevol en persoonlijk verpakt....!Heel fijn!

Wat een leuke webshop!

Heb nu al een aantal keer iets besteld bij madame la poule en het is een feestje om uit te pakken. Niet alleen de producten zijn heel leuk, maar het is vaak ook nog leuk verpakt en er zat een kleine verrassing bij de laatste keer. De verzending gaat ook heel snel!

Snelle levering en persoonlijke attentie erbij. Super leuk!

Goede ervaring!

Cadeautje erg leuk ingepakt! |Echte aanrader om jouw spullen bij te bestellen. Chapeau

Leuke webshop

Product is zoals omschreven, snel verstuurd en leuk verpakt!

Super site én snelle verzending

Kom hier graag nog een keer online rondsnuffelen. Wat een mooie dingen heeft Madame La Poule. Of het nu voor jezelf of voor een kadootje is

Prachtig, duurzaam materiaal en als een grote verrassing ingepakt

De bekers van Rice heb ik al in m’n collectie en deze recent aangevuld met schaaltjes, maar wat bijna het leukste is, is hoe het in de brievenbus komt, zo leuk en persoonlijk ingepakt!

Mooie bekers, vlotte levering.

Vrij ingewikkelde site qua bestellen en best veel bekers niet op voorraad. Levering vlot, leuke attentie erbij. Vriendelijk.

Hele goede service

Bedankt voor het persoonlijke kaartje en het lekkere chocolaatje!

Een aanrader!

Happy Mail! Erg blij met mijn mooie bestelde kaarten, en de bestelling was ook nog eens hartstikke leuk verpakt!

Heel Tevreden !

Prachtig verpakt plus extra’s mooie spullen en ondanks vertraging van de post goed op de hoogte gehouden Kortom reden voor vaker bestellen

Persoonlijk

Sneller reacties, oplossingsgericht en betrokken bij de aanschaf.

Persoonlijk en warm

Hele leuke vrolijke spullen worden verkocht. De levering is ontzettend snel. Een feestje om uit te pakken! Gepersonaliseerde stikker en persoonlijk handgeschreven briefje erbij doet heel erg warm aan. Het is met liefde kngepakt en dat voel je. Je voelt je echt een geliefde klant en geen nummertje zoveel die wat heeft besteld. Ik ga vaker wat bestellen!

Heel erg goed!

Leuke spullen, snelle levering en mocht er eens iets mis gaan, wordt super snel opgelost!! Zeker aan te bevelen!!

Snelle en nette verzending!

Kadootjes erg leuk ingepakt en een persoonlijk briefje met kleinigheidje erbij, erg leuk!!

superservice, snel en precies

Sonia was heel behulpzaam en ik had mijn bestelling zomaar in huis! Blij mee!

kleurrijk in alle opzichten

Het winkelen op de website van Madame La Poule is elke keer een feestje. Er worden telkens weer mooie, nieuwe, kleurrijke artikelen toegevoegd. En het allerleukste... Het kleurrijk ingepakte pakket wat je ontvangt. Ik zie er naar uit en voel me enorm verwend, alsof ik jarig ben.

Perfect!

Webshop met mooie hebbedingen. Snelle service en levering met persoonlijke touch. Bedankt Sonia!

Hier wordt je blij van!

Als je bestelling binnenkomt is dat een feestje op zich. Je bestelling is ingepakt als een cadeautje. Zo leuk! Je kunt bij madame le poule sowieso leuke spulletjes bestellen! Ik word er blij van, elke keer weer!

Snel geleverd en goed verpakt. En met een lieve attentie. Top service

Mooie spullen en snel binnen!

Madame la Poule heeft mooie spullen en ze waren ook snel binnen! Het was mooi ingepakt en er zat een leuk briefje bij. Ik raad deze webshop zeker aan!

Makkelijk bestellen in goede aflevering

Makkelijk gevonden via Google , bestellen ging prima en snelle aflevering

Geweldig product en een superlevering met zorg voor details

Erg goede service. Persoonlijke benadering van de klant, het kleine cadeautje en de verpakking is allemaal fijn en wordt gewaardeerd.

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.