Een super leuke shop

Ik heb voor mijn kleinkinderen in deze webshop bekers besteld van kunststof. De levering was heel vlot. Het zijn hele leuke en gezellige bekers waar ik ook van kan genieten. Straks gaan ze er limonade uit drinken, ben benieuwd wat ze er van vinden.

Super service!

Ondanks alle pakket (kerst) drukte super snel mijn bestellingen in huis. Beide leuk verpakt :-) nog een leuk persoonlijk kaartje erbij en wat lekkers. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

En ook zo leuk ingepakt!

K had mn thermoskan snel in huis.Erg leuk met een persoonlijk kaartje erbij.

Een genot om deze website te mogen ontdekken.

Door onverwachte omstandigheden helaas niet de mogelijkheid gehad om lekker te shoppen in de stad. Plots op deze super leuke en volle webshop gekomen. Overzichtelijk, ruime keuze en diverse prijs categorieën. Tevens ook goeie en mooie inpak services. Bedankt en tot snel

goede service, heel menselijk

Bij mijn levering zat een persoonlijke boodschap en een chocolaatje

Met liefde en aandacht

Madame La Poule verkoopt prachtige en originele kaarten. Wat het helemaal afmaakt is de aandacht die Sonia schenkt aan de bestelling. Mooi verpakt, lief kaartje erbij, lekker chocaatje. Het lijken kleine dingen, maar het zijn juist die kleine dingen die het zo bijzonder maken. ❤️

Een feestje om mijn bestelde producten te ontvangen.

Mijn bestelde rice producten kwamen 2 dagen later al binnen. Heel zorgvuldig en mooi verpakt. Daarbij nog een klein cadeautje, iets van rice, een chocolaatje en een kaartje.

Persoonlijke service en super attent

Ik had de prachtige thermoskan van Rice besteld. Hoe leuk is het als er dan een persoonlijke note bij zit en een kleinigheid die dan ook goed past. Een theelepel van Rice. Echt super leuk! Heb al genoeg op mijn verlanglijstje van Rice staan dus kom snel terug

Snelle service, met een verrassing voor mij als klant erbij. Zeer atent.

De pakketjes zijn netjes ingepakt. Goede, snelle levering.

tevreden over hun service!

Super fijne site met leuke artikelen!

Altijd blij met mijn aankopen bij Madam La Poule. Heel fijn dat Sonia zo meedenkend is!

Keurig verpakt

Mijn bestelling was extra leuk verpakt voor de kerst!

niks op aan te merken! gewoon TOP

-alles in 2 dagen binnen -super leuke en mooie gratig inpakservice -goed en veilig verpakt -super communicatie (i.v.m. de lockdown kreeg ik een mail met de vraag of ze het pakket niet beter naar een supermarkt konden sturen omdat die sowieso open zou blijven, heel fijn meegedacht dus, en dat vind ik topservice)

Hier ga ik vaker bestellen.

Heel leuke producten en zeer klantvriendelijk De gratis cadeauservice is geweldig ! Prachtig inpakpapier en een lekkere attentie voor mezelf, het voelt heel persoonlijk.

Snelle service en super mooi ingepakt met een persoonlijke noot

Echt een aanrader! Super leuke en vrolijke spullen!!

Snelle levering ondanks deze gekke tijd!

Prachtige artikelen en super snelle levering ondanks deze drukke tijd bij postnl

Greatest online shopping experience in a long time

From order to delivery just perfect! Uncomplicated navigation through the website and fast delivery. The goods were safely and lovingly packed and unique was the personal card that was included in the package. I will definitely be a repeat customer!

Verrast door hoe mooi de presentjes waren ingepakt!

Een geluksmoment

Ik heb de thermoskan met het vogeltje op de dop besteld omdat ik alleen kijkend naar het fotootje online gelukkig werd. De thermoskan heb ik heel rap en netjes verpakt ontvangen hetgeen leidde tot een tweede geluksmoment: de thermoskan in het echt...en het persoonlijke kaartje en lepeltje dat ik erbij ontving. Heb een tweede thermoskan besteld om kado geven voor kerst.

Uitstekend!

Super snelle en correcte service. Mooi product. Helemaal tevreden!

Verbazingwekkend attent

Wat een mooi gepersonaliseerd sticker met mijn naam erop en een hand geschreven kerst kaartje! Dit zie je nauwelijks in deze tijden. Ik werd er heel vrolijk door en blij met mijn aankoop. Dank! Groetjes Asra

Service gericht met een persoonlijk tintje!

Webwinkel met originele lifestyle artikelen van zeer goede kwaliteit en een gevarieerd aanbod. Worden regelmatig nieuwe artikelen aan de webwinkel toegevoegd. Het punten sparen systeem, die je later kunt inleveren als korting op een bestelling, is heel fijn. Artikelen worden netjes geleverd. Geen onnodig verpakkingsmateriaal; wel dusdanig verpakt om (breek)schade te voorkomen. De factuur krijg je in een cadeauzakje geleverd met bijvoorbeeld een mini chocolaatje. Wat bijzonder is: eigenaresse geeft een persoonlijke touch aan het geheel door de naam van de klant d.m.v. kalligrafie op een sticker te schrijven waarmee het factuurzakje wordt gesloten. Leertijden kun je duidelijk van tevoren lezen voordat je een bestelling plaats. Communicatie hierover is zeer goed. Levertijd wordt nagekomen. Je ontvangt een track & trace code om pakket te kunnen volgen. Inpakservice indien nodig voor cadeautjes is aanwezig. Word met zorg ingepakt. Eigenaresse is goed (online) bereikbaar. Leuke mailings en leuke acties.

pakketje was netjes verpakt en leuk ingepakt.. een feestje om uit te pakken!

Persoonlijk en met zorg, aandacht en liefde verzorgd!

Ik was blij verrast bij het uitpakken van mijn bestelling. Een persoonlijk geschreven kaart en een attentie. Heel leuk verpakt met naamsticker. Alles is met zorg, aandacht en liefde verzorgd. Ik ben er heel blij mee.

Goede en snelle levering

Leuk ingepakt, en klein kadootje erbij. Echt een kadootje

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.