mooi product, mooi verpakt

Een cadeautje aan mezelf kwam ook nog eens prachtig verpakt aan. Heel leuk.

Snelle levering en super inpakservice

Alles verliep prima en het cadeautje was erg leuk ingepakt, heel persoonlijk, gewoon top

Snel, verzorgd en gezellig!

De website heeft een grote keuze aan rice producten. De bestelling wordt snel verwerkt en bezorgd. De bestelling wordt gezellig ingepakt met altijd een klein extraatje, dit maakt het een cadeautje om uit te pakken!

Met veel zorg, aandacht en een extraatje geleverd!

Snel verzonden, met zorg ingepakt, een cadeautje om het pakketje te openen! Zat zelfs nog een extraatje bij! Ik ben zeer tevreden!

Super creatief, lief, kleurrijk en vriendelijk uitstralende website

Het voelt prettig en tegelijkertijd vrolijk aan in deze moeilijke coronatijd om geschenkjes te bestellen. Origineel en creatief zijn twee woorden die het best passen bij jullie website. Warm aan te bevelen!

Helemaal top!

Het leukste vond ik dat mijn pakketje helemaal persoonlijk was gemaakt! Met mooie papiertjes. Ik hou daar zo van! Een reden on terug te komen.

Super contact, super ingepakt, snel bezorgd en producten precies zoals verwacht: Perfect

Heel tevreden

Snelle verzending, leuke producten en nog een persoonlijke boodschap in mijn bestelling!

1ex iets besteld, gelijk tevreden

Een kleurrijk feestje

De webshop van Madame La Poule zorgt telkens weer voor een kleurrijk feestje. Een kleurrijk assortiment op het scherm en een kleurrijk feest als het pakketje binnenkomt: met zorg ingepakt, persoonlijk en blij makend. Dank daarvoor.

Geweldige agenda, super snelle verzending

Ik heb de agenda van Rifle Paper Co besteld en die had ik de volgende dag al in huis. Super dus!

Topservice!

Ik had de vraag gesteld om mijn bestelling al in te pakken als kerstkado. Onmiddellijk kreeg ik een vriendelijk mailtje dat er nog geen kerstpapier voorzien is en dat, in geval van schade, deze te laat zou opgemerkt worden om het nog te kunnen terugsturen. Zeer logisch, had ik niet aan gedacht, geen enkel probleem ook. Had ze wel wat kerststickers toegevoegd aan mijn bestelling en werd het ook nog eens supersnel geleverd. Heel fijn!

Prachtige producten, goede kwaliteit en vriendelijke, snee service.

Wauw! Wat een mooie, kleurrijke producten van goede kwaliteit! De producten waren goed ingepakt en snel geleverd. Tevens zat er een persoonlijk kaartje en een klein cadeautje bij. Ik ben helemaal fan en ga sparen voor een mooi servies van Madame La Poule!

Helemaal blij!

Ik ben zeer tevreden: snelle levering, leuk ingepakt en nog een leuk cadeautje erbij: om blij van te worden!

Perfecte duurzame rugzakje gevonden

Voor mijn kleuterdochter was ik op zoek naar een leuke en praktische rugzak voor school. Liefst duurzaam gemaakt. En die heb ik gevonden! Heel veel leuke spulletjes in deze webshop en het pakketje was een feestje om uit te pakken; persoonlijk briefje en alles zag er tip top uit. Ik kom hier vaker shoppen!

Snelle levering en goed verpakt

Fijn dat het pakket er zo snel was!

Leuke spulletjes , goede beschrijving. Ben vast Sinterklaas kadootjes aan het verzamelen. Dus na het eerste pakketje, wat trouwens goed en zo leuk verpakt was, gelijk een nieuwe bestelling geplaatst. Heb zoveel moois gezien , waar ik blij van word!

Superleuk ingepakt

Het is superleuk ingepakt en ook erg persoonlijk ook was de verzendtijd erg goed!

Top service en een cadeautje om thuis te krijgen!

Snelle, goede service. De planner die ik bestelde was heel leuk ingepakt, met een lief kaartje erbij. Heel fijn om op deze manier je bestelling te ontvangen. Heel persoonlijk! Een cadeautje! Ik raad iedereen aan om hier te bestellen! Ik zal het zeker weer doen!

Ik werd goed geholpen en dochter is blij met haar cadeau! heel erg tevreden dus

Ik werd goed geholpen en dochter is blij met haar cadeau! Heel erg tevreden dus.

Makkelijk te bestellen, met liefde ingepakt en ook nog eens razendsnel in huis!

Ik ken deze shop al wat langer en ik kom er nog steeds graag langs. De service is onverminderd geweldig!

Heel fijn

Zoo leuk ingepakt!!

Meer dan 5 sterren waard

Per toeval op de website gekomen omdat ik een specifieke agenda wou bestellen en die in België nog niet beschikbaar was. 2 dagen na de bestelling was hij al geleverd! Erg goed en mooi ingepakt en een heel vriendelijk briefje van Sonia erbij! Zelden zo een vriendelijke service gehad bij online bestellingen!

Verrast door de met zorg ingepakte bestelling, het was een waar cadeautje.

Mooi product, aan de prijs maar een heerlijke luxe

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.