Mijn bestelling bij Madame La Poule was heel snel verzonden en stevig ingepakt. Ook zat er een lief briefje en een kleinigheidje bij. Super ervaring, hier kijk ik zeker vaker als ik wat nodig heb!

Mooie artikelen en snelle verzending!

Superleuke webshop met veel mooie artikelen. Snelle verzending. Pakje ook nog es erg leuk verpakt. Helemaal blij!

Wat een heerlijk postpakket

Het was zeker niet de goedkoopste agenda die ik ooit kocht, maar nooit eerder maakte een agenda mij zo enthousiast. Een heerlijk postpakketje met een agenda, extra leuke stickers en een persoonlijk briefje dat me plezier wenst met mijn aankoop

S u p e r!

Hele gave voorraad potten besteld van Rice. Top verpakt. Snel geleverd!

Snelle verzending

Netjes ingepakt, kreeg steeds een mail over wanneer ik het zou ontvangen. Gratis inpakservice leuk kon ik gelijk cadeau geven. Ik heb een nachtlampje gekocht voor mijn dochter van 5 jaar. Ze is er heel blij mee.

Mijn bestelling was een pre-order en ik werd zo goed op de hoogte gehouden, voor de zending kon plaatsvinden. Het pakketje zelf was al leuk genoeg, maar de verpakking en alle leuke extra’s maakten het zo persoonlijk en een cadeau om te ontvangen. Geweldige service.

Bestelling was er vlot

Na een vraag over een product kreeg ik snel antwoord en ze reserveerde het product voor me. Fijn, dat 1 op 1 contact. Dat kun je bij grote webwinkels vergeten. Het pakket was er vlot, goed ingepakt en een lief kaartje erbij. Een tip: graag afmetingen van het erbij. Dan had ik sneller mijn keus kunnen maken. De beschrijving 'geschikt voor een kind', 'er past een brooddoos in' zijn iets te vaag voor me.

Top firma voor Rice artikelen

Goede levering vanuit een mooie website. Zocht voor vriendin naar Rice artikelen en ze hebben veel op voorraad. Op site duidelijk vermeld als iets tijdelijk er niet is. Site nodigt uit tot bezichtigen van de daadwerkelijke winkel... een aanrader!!

leuke webshop, snelle levering

Snelle en persoonlijke levering! Leuke producten in de webshop!

Prima site en snelle levering

Goed verpakt en snelle levering. Heel blij mee!

Goede service, prachtig materiaal! Heel blij mee!

Ik heb verschillende producten van het merk Rice gekocht. De service was super, snel geleverd, een persoonlijk briefje en een kleinigheid, ontzettend leuk. Dat voelt echt als een cadeautje.

Hele mooie producten!

Heb een agenda besteld, werd snel en leuk ingepakt geleverd. Super tevreden!

Schitterende producten, topservice!

Mijn pakketje kwam mooi ingepakt en met een lieve extra. Persoonlijk bedankje erbij, helemaal top!

SUPER!

Zeer kwaliteitsvolle spulletjes, die op een erg leuke manier verpakt werden! I love it!

Geweldige service

Er wordt snel gereageerd op mijn e-mail. Verkoopster is vriendelijk in contact

Perfecte service

Makkelijk bestelproces, vlotte verzending, goed verpakt en superleuk dat er leuke stickers en een persoonlijk briefje bij zat. Dat doet wat met een mens, dus toen ik een foto stuurde naar mijn zus ging wilde zij ook direct de website en shop bekijken. En de kalender zelf was uiteraard prachtig.

Zeer goede en snelle service!

Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling daar werd heel snel op gereageerd, heel fijn. Superleuke producten en ondanks de crisis een snelle levering.

Mooie producten en goede service

Ik koop graag bij Madame la Poule. Een ruime keuze aan verschillende producten. Goede service. Als je vragen hebt, krijg je snel reactie. Snelle verzending.

Super leuke winkel ! Snelle levering en leuk verpakt !

Super leuke winkel ! Leuk assortiment, snelle levering en mooi verpakt

Mooi ingepakt, met lief kaartje erbij. Bestel af en toe en altijd tevreden☀️

Alsof ik bij het kleine winkeltje op de hoek iets koop.

Goede communicatie, persoonlijk en een vriendelijke attentie bij het afleveren. Top.

Snelle levering, mooi ingepakt met kleine attentie en persoonlijk briefje. Ik werd er bijzonder blij van en ga zeker vaker bestellen!

Super service; Ontzettend mooi verpakt!

Prachtige producten die supermooi voor je ingepakt worden! Perfecte service!

Mooie producten en zeer klantvriendelijk!

Madame la Poule informeert en communiceert duidelijk over de bestelde producten en is hierdoor erg klantvriendelijk. De producten zijn mooi, het aanbod is uniek en daardoor leuk!

Persoonlijk en mooie artikelen

Ik ben weer blij met de mooie planner Van Rifle Paper Co. en heel leuk het persoonlijke kadootje erbij

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.