Mooie producten en top service

Erg snelle verzending met een "persoonlijke touch". Duidelijke communicatie en goede prijzen.

Persoonlijke en snelle service!

Heel leuk het handgeschreven kaartje erbij! Snelle service en leuke spulletjes.

Leuke producten, goede kwaliteit en heel persoonlijk en mooi ingepakt

De producten van onder meer Rice zijn al heel leuk, maar om ze dan ook als cadeau te ontvangen maakt het nog leuker. Ik ben aangenaam verrast door de manier van inpakken en de persoonlijke touch. Ik ga hier vaker bestellen.

ik word er vrolijk van

Het openen van de bestellingen is toch weer een verrassing. Want al weet ik heus nog wel wat ik besteld heb, er is zorg en liefde aan het inpakken besteedt en wat ik bestel is boven verwachting leuk.

Snelle nette levering

Met een mooi persoonlijk kaartje erbij

Prima service en erg leuk verpakt

Leuke attentie in het pakje. Vlotte verzending.

Leuk verpakt met attenties

Super snel ontvangen en leuk verpakt met attenties . Dat maakt een mens blij.

Vlot geleverd en prachtig ingepakt!

Het is een feestje om het pakketje uit te pakken, dankjewel!

Een cadeautje om te krijgen!

Snel verzonden, en superleuk en persoonlijk verpakt :)! Aanrader!

Verrassend mooi!

Vriendelijk. Snel. Mooi. En zelfs ingepakt;-).

Ge-wel-dig!

Superleuke spulletjes van Rice besteld. Snelle verzending, alles stevig verpakt en nog leuker, ingepakt met een leuk papiertje ♡. Daarnaast een leuk kaartje en nog cadeautjes toegevoegd. Zeker een aanrader! 5 *****

Leuke producten en leuk thuisbezorgd!

Unieke producten en veel keuze. Gevraagd om het in te pakken en erg leuk thuis ontvangen. Ook nog een presentje voor mijzelf gekregen, dat zijn kleine geluksmomentjes! Leuk dat er handgeschreven ‘bedankt voor je bestelling en veel plezier met het aapje’ op stond!

Super leuke webshop! Met goede service!

Het is iedere keer een feestje om een pakketje te ontvangen! Vooral die persoonlijke boodschap en het envelopje met je naam erop! En deze keer ook nog met Tony erin! Ga zo door! Het is echt bijzonder!

Super service!

Ik ben erg tevreden over de service! Een mooi ingepakt kadootje, met veel zorg gedaan. Én als extraatje een lekker chocolaatje met leuk berichtje erbij voor mij! Ik was blij verrast! Aanrader dus!

Altijd super. Mooi ingepakt. Cadeau om te ontvangen, hoop snel weer iets te bestellen.

Super service

Super snelle en persoonlijke service. Ik zou er zeker weer kopen. Ook fijne en snelle communicatie

Telkens weer dik in orde

Een voldoende ruim assortiment. Behulpzaam. En correct. Met liefde ingepakt. Grote fan!

ervaring vol plezier!

fijne webshop, overzichtelijk en makkelijk om te bestellen. het uitpakken was echt een cadeautje. persoonlijk verpakt met mooie materialen. overal een top ervaring!

Kwaliteit, snelle levering en een persoonlijke touche

Het is een feestje om het pakketje van madame La Poule uit te pakken!

Het voelt persoonlijk en van het uitpakken wordt je blij

De gratis inpakservice voor moederdag is erg leuk. Naast de producten zelf wordt je ook van het inpakpapier vrolijk. Zeker aan te bevelen!

Leuke winkel, snelle verzending

Leuke site met aandacht voor de klant

Snelle reactie na mijn vraag, leuke site, vlotte levering en mooi verpakte bestelling met mooi gepersonaliseerde attentie, echt een aanrader!

Ontzettend service gericht en mooie spullen!

Een aantal artikelen dat ik graag wilde, was niet op voorraad. Mijn bericht werd gelijk beantwoord en een oplossing was er gelijk. Contact is persoonlijk en vriendelijk. Service is erg goed (dmv persoonlijke mail op de hoogte gebracht van status) en spullen kwamen super netjes verpakt, binnen. Met handgeschreven briefje 😉. Erg leuk!

Super snelle service, en hele leuke attentie bij levering

Shop leren kennen via IG. levering daags na bestelling

Iedere keer weer super! Zeer attent en klantvriendelijk! En persoonlijk!

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.