Alles netjes en op tijd geleverd

Goede communicatie en alles mooi ingepakt ontvangen. Lief dat er nog wat extra bij zat.

Ik ga zeker nog meer bestellen!!

Snel verzonden en heel leuk ingepakt! ! Het was echt een kadootje om uit te pakken!! Dank je wel!! 😃

Fijne webwinkel, leuke kado ideeën

Leuke spullen die leuk verpakt worden. Extra naam sticker, kaartje en extratje. Echt een kadotje om te ontvangen.

Het pakje was een echt cadeau

Goed ingepakt, een leuke attentie erbij. Veel zorg en aandacht, dat merk je.

superattent!

Heel mooi ingepakt &mooi kaartje! En ook nog een leuke verrassing en persoonlijk berichtje voor mij als koper.

Uitstekende verzorging van verzending van het product!!!

Prachtig ingepakt. Met zorg

mooi bedrijf

mooie site, goede service en mooi verpakt met persoonlijke aandacht

Altijd snel bezorgd en prachtig verpakt!

Of het nu een cadeau voor jezelf of een ander is, je bestelling bij madame la poule is altijd prachtig verpakt. Echt een feestje om te ontvangen.

Super levering, netjes ingepakt. Ziet er allemaal goed uit!

Ziet er goed uit.

Pakketje was een kadootje!

Super snel bezorgd. Zo leuk ingepakt met een leuk kaartje en kadootje!

Uitstekend!

Uitstekende service, artikelen ook heel mooi ingepakt .

Snelle service en leuk pakketje om open te maken

Mooie producten, goede service en leuke persoonlijke verpakking

Snelle levering, keurig ingepakt. Leuk kleinigheidje en kaartje erbij.

Superleuke persoonlijke levering!

Prachtige spulletjes - en op een mooie persoonlijke manier verpakt en bezorgd, met leuke extraatjes. Top!

Heel goed!

Alle kadootjes waren heel leuk ingepakt!!! En het was vlug binnen.

Perfect!

In deze tijd is het zo leuk om een pakketje te ontvangen en zeker als het ook nog leuk is ingepakt! Een persoonlijk berichtje op een mooi kaartje en een mini chocolaatje erbij en dan ook nog snel binnen gekregen, kortom geweldig!

Uniek

Zeer mooie producten. Super goed ingepakt. Persoonlijke service Zeer klantvriendelijk

Wel klant gericht

Snelle reactie op mijn vraag via chat. Persoonlijke noot bij bezorging vond ik leuk!

Mooi produkt en onwijs snelle levering

Goed verpakt Lieve extraatjes Mooi product super blij mee

Mooi en zeer stevig verpakt!

Stevig verpakt. Leveren duurde wel lang door de drukte in deze coronaweken.

Snel en met een persoonlijke touch!

De levering was snel, ik werd goed geïnformeerd en de producten Maken me helemaal happy! Blij mee! Ik zal niks verklappen maar de persoonlijke touch bij de levering was heel leuk!

Geweldig!

Leuke, makkelijke website. Artikelen snel geleverd en allemaal heel leuk en goed verpakt. Persoonlijk kaartje erbij. Kan niet beter.

Super leuk en handig todo blok voor het thuiswerken.

Mooie, praktische winkel met fijne service.

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.