Snelle levering en leuke attentie!

Al een paar keer iets besteld en altijd snel geleverd en er zit altijd een leuke attentie bij.

Leuke spullen en persoonlijke service

Blij!

Goede, snelle service met een persoonlijke touch!

Snelle en duidelijke reacties op de chat, heldere website en bestelprocedure, snelle levering, goed verpakt met daarin zelfs een persoonlijke noot richting de klant!

Madame zelf ;-) nam nog even telefonisch contact op met een double check voordat ze de bestelling zou verzenden omdat ik de bestelling een beetje onhandig had ingevuld. Top! Toen de bestelling binnenkwam bleek alles volgens afspraak te zijn geregeld en was het zรณ supergezellig ingepakt... Dankjewel!

Zulke leuke artikelen

Mooi verzorgt en snel bezorgt

Mooi verzorgt verpakt en snel geleverd.

Wat een fijne webshop!

Dank voor de klantvriendelijkheid (we hebben via de mail even contact gehad) en de snelle verzending! Bovendien heel gezellig ingepakt en het persoonlijke kaartje stelde ik ook erg op prijs. Je hebt een ontzettend leuk assortiment, ik kom snel weer opnieuw bij je bestellen. Dit keer meerdere Rice cups besteld en we zijn er erg blij mee. Lieve groet, Tamara

Prachtige webwinkel met super service

Bestelling was netjes verpakt, vlot verzonden, de items prachtig ingepakt! Madame la Poule verkoopt items die kleurvol zijn, net even anders en de allerleukste cadeautjes!

Zeer goede service. Persoonlijk briefje erbij, dat doet altijd goed!

Prima service. Snel en netjes geleverd!

Prima service, de volgende dag al in huis

Leuke artikelen en prima service. De ene avond besteld en de volgende middag al in huis.

Excellent!

Snelle verzending en service! De producten worden ook leuk ingepakt en zien er goed uit

Snelle versturing

Mooi verpakt, met een persoonlijk cadeautje erbij Hier word ik blij van..

Leuk om zo een pakketje te mogen ontvangen, leuk verpakt met een persoonlijk kaartje!

Zelf besteld maar een cadeautje om te ontvangen!

Altijd leuk om het pakketje open te maken met de spulletjes die je zelf besteld hebt. Het is ingepakt als een cadeautje met een schattig persoonlijk briefje erbij die samen met je bon in een super leuk papieren zakje zit met nog een aardigheidje erbij. Ik wordt er blij van! Bedankt!!

Snel

Een prachtige thermosfles met fleurige bloemen erop waar ik helemaal blij van word!๐Ÿ˜Š

Vlotte service en goede communicatie

Vlotte service en goede communicatie

Altijd blij als de postbode een pakje van Madame La Poule brengt!

Hallo Sonia, Weer een bestelling van je ontvangen: leuke spulletjes, feestelijk ingepakt, snel verzonden, een persoonlijk briefje erbij en een prachtige sticker met mijn naam erop - daar word ik blij van! Dank je wel! Gerdina

Feestelijk pakket!

2 prachtige mokken besteld. Zeer verzorgd pakket, een feestje om uit te pakken. Heel persoonlijke service!

Geweldjg

Snelle service, goed op de hoogte gehouden en ieder pakket een persoonlijk tintje.๐Ÿ‘

Snel, netjes, persoonlijk, zeer klantvriendelijk

Bestelling was snel binnen. Bestelling was mooi verpakt. Wat leuk hoe de pakbon verpakt is. In een zeer persoonlijk zakje met een naamsticker en een Haags Hopje (voelt bijna als een cadeautje) Zeer tevreden.

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop. Alles was mooi verpakt en er zat een handgeschreven briefje bij. Heel persoonlijk en attent. Super goede service.

Uitgebreide collectie van Rice DK, snelle levering

En een heel lief klein presentje bij de bestelling...Top webwinkel!!

Snelle levering en super mooi ingepakt

Goede levering en goed verpakt. mooi ingepakt en zelfs de nota is een cadeautje

Keurig verzorgde bestelling geleverd

Mijn bestelling is keurig volgens afspraak geleverd en veilig verpakt met een persoonlijke touch er bij.

Pakket was zeer zorgvuldig en mooi en smaakvol ingepakt. Snelle levering. Erg leuk de persoonlijke naamsticker. Eveneens was een persoonlijk kaartje en attentie toegevoegd. Kortom, een super attente en snelle service. En bovenal was ik heel blij met de mooie bestelde producten. Overtrof zelfs een beetje mijn verwachting, helemaal mooi dus.

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.