Snelle levering van de spullen. Prachtig smaakvol ingepakt. En de bon met een lief briefje erbij en een kleinigheidje.. wat ontzettend leuk. Hele mooi naam labels....hier ga ik vaker bestellen. Echt een aanrader

Snel en supervriendelijk

Ik had zelf wat onhandig gedaan met mijn bestelling. Dit heel snel en vriendelijk rechtgezet. Zelfs in het weekend. En pakketje zelf is ook een kadootje om te krijgen: mooi ingepakt, persoonlijk kaartje enz

Snelle verzending

Mijn bestelde vaas was zeer snel in huis en was goed verpakt. Zat ook een bedankje in, zeer attent!

Geweldige producten en fantastisch verpakt

Ik koop graag bij Madame la poule omdat ze mooie en unieke producten verkopen. De snelle bezorging, prachtig ingepakt en op de bon beschreven wat waar in zit, maakt het helemaal af!

erg goed

zeer goede en snelle levering, plus een extra cadeautje, erg fijn

Snelle levering, goede service

Pakket binnen 48u in huis, met zorg verpakt en met een persoonlijke touch.

Geweldig!

Zo mooi ingepakt, echt heel persoonlijk en attent! En snel verzonden!

Altijd snel, zorgvuldig en leuk verpakt!

Bestellingen zijn altijd zorgvuldig verpakt. Een persoonlijke noot maakt het altijd leuk iets te bestellen bij Madame La Poule!

Super leuke creatieve spullen, top service!

Mijn spullen werden snel verzonden en ook nog eens gratis ingepakt, wat een top service! Super leuke webshop!

Een mooi pakketje

Leuke en vrolijke producten in een mooi pakketje

Hier word ik blij van!!!

Hele leuke spullen. Goed verpakt met persoonlijke touch. Creatieve cadeauverpakking. Dank je wel😀👍

ontzettend tevreden!

Ten eerste vind ik de producten al om blij van te worden, daarnaast heel mooi ingepakt en snelle service! dus helemaal blij :-)

Helemaal prima

Leuke website, snel geleverd, leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje!

Levering was vlot, pakket keurig verzorgd, kortom zeer tevreden.

Prettige site, levering vlot, pakket zag er krijg uit, persoonlijk briefje maakte het af. Echt een feel good pakket, doe ik t ook nog cadeau :)!

Mooie artikelen heel persoonlijk verpakt

Hele prettige ervaring!

Om heel blij van te worden!

Super snelle verzending, vrolijk en mooi ingepakt. Het voelde echt als een cadeautje :-)

Fantastisch bedrijf! Keurige correspondentie! Snelle levering! Betrouwbaar! Aanraden!!!

Leuke webshop. Top service.

Madame La Poule is mijn favoriete webshop voor al mijn rice producten. De producten worden altijd als een prachtig cadeautje geleverd, een echte beleving, waar ik altijd weer blij van wordt.

Super!!

Mooie producten, snelle levering en heel erg klantvriendelijk.

Leuke spullen en snel geleverd

Ik was al een tijd opzoek naar een gezellige, niet te dure poster voor de baby kamer. Bij Madame La Poule had ik zelfs keuze! En het werd de volgende dag al geleverd. Super service!

Bestellen een feestje!

Zonder dat ik er om gevraagd had, was het super leuk ingepakt! Echt met zorg bereid :-)

Aanrader en voor herhaling vatbaar!

Positief, de post komt netjes verpakt en als ware cadeautjes binnen. Contact ook voor eventuele vragen prettig, duidelijk en snel.

Very good experience

Super nice letter with the parcel, very personal, all goods in perfect condition!

Helemaal leuk.

Heel leuk om bij te bestellen. Duidelijk waar je moet zoeken en ik wordt er altijd vrolijk van.. zeker als je besteld hebt en je pakje komt binnen.. super

prima service

website duidelijk en alles werd op tijd geleverd. heldere communicatie over termijnen in de kerstvakantie.

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.