Snel, duidelijk en kwaliteit!

Alleen maar positief!

Super snelle levering van de leuke spulletjes uit de webshop. Met altijd een kei leuke persoonlijke boodschap ❤

Mijn eerste pakketje en wat was het een feestje om uit te pakken!

Hele fijne persoonlijke behandeling. In verband met Black Friday wordt er gemeld dat het pakketje obverhoopt later kan worden geleverd dan verwacht. Heel fijn dat er wordt meegedacht! Pakketje was mooi op tijd en wat was het superleuk ingepakt met een persoonlijke attentie. Superlief!

Uitpakken is altijd een feestje!

Hele goede en persoonlijke service. Pakketjes worden altijd netje op tijd geleverd en je hebt het gevoel dat er tijd en persoonlijke aandacht aan je bestelling is besteed. Weer bedankt voor het mooie pakketje!

Snel, klantvriendelijk en onwijs leuk verpakt

Leuke producten, snelle service van en erg leuk verpakt.

Snelle levering, groot assortiment Rice

Keurig verpakt met persoonlijk kaartje erbij. Goed assortiment Rice , enige met voorraad kerst collectie. Zal zeker vaker bestellen.

Perfect!!

Perfect!! Snelle levering. Mooie producten. Wat leuke extraatjes bij de bestelling...

Snel en netjes geleverd

De schaal was zorgvuldig ingepakt en het persoonlijke kaartje ,maakt dat je een speciaal gevoel krijgt. Heel leuk. Heb meteen de bordjes erbij besteld. gr.

Super fijne service, zeer persoonlijk bezig met de klant

Heel erg persoonlijk ingepakt met een lief handgeschreven kaartje en een persoonlijke sticker met naam erop. Werd heel erg blij toen ik het pakketje opende!

Leuke spullen

Leuke spulletjes voor ieder wat wils wordt ook nog eens leuk ingepakt top service.

geweldig!

Een feest om wat te bestellen! Je pakketje wordt zo mooi verpakt!

Altijd top service en heel mooi verpakt!

Wederom heel tevreden met de snelle levering en mooie verpakking. Leuke insta feed waar ik altijd weer hebberig van word :)

Perfect!

Prachtige producten, snel geleverd, super mooi verpakt! Ik kom hier terug!

Grote fan!

Heerlijke webshop! Plus de service... Ongelooflijk! Altijd correct, tijdig. Mooi verpakt. Mijn favoriete online winkel!

Mijn favoriete winkel

Ieder keer weer is het een feest om te bestellen en een feest om te ontvangen. Voor het eerst kocht ik een verrassingspakket, gewoon om mezelf te verwennen. Dat was best spannend, want ik ben best kritisch. Maar, wat was het leuk om een pakket te ontvangen met allemaal leuke ingepakte cadeautjes en dan ook nog allemaal, die je zo zelf had willen kopen. Vooral de manier waarop het is ingepakt, met de stickers en teksten, maakt me heel blij.

Zorgvuldig en leuk ingepakte bestelling en snelle levering. Leuk dat je de bestelling gratis kan laten inpakken.

Super snelle service

Leuk ingepakt en heerlijk chocolaatje erbij Top

Het was weer een leuk pakketje om te ontvangen

Mooi ingepakt met een leuk cadeautje erbij. Voor nu en nog eens 😊 Dank je wel 🌸

Leuke verrassing

Het leek wel even Kerst toen ik mijn bestelde agenda verwachtte en daar nog een leuke verrassing in de doos zag. Heel erg bedankt, erg leuk!

Super👍

Snelle levering en heel leuk verpakt!

Geweldig!

Mooie site met nog mooiere spulletjes! Top service en gratis (prachtige) inpakservice! Ik ga zeker vaker bestellen :)

Geweldig!

Leuke artikelen. Snel bezorgt en super leuk ingepakt met een verrassing erbij! Ik heb een nieuwe verslaving😊. Bedankt!

Top!!

Super leuk ingepakt met een gepersonaliseerd ingepakt cadeautje erbij. Een must alleen al voor de verpakking dit cadeau te doen!

Alles keurig volgens afspraak bezorgd. Een feestje om de ingepakte bestelling uit te pakken. Ik ben weer erg tevreden ♥️🎁

Leveren keurig wat je besteld

Op de website stond duidelijk beschreven hoe lang de levering zou duren ivm de herfstvakantie. De bestelling kwam keurig volgens afspraak met mooi ingepakte items en duidelijk omschreven wat in welk pakje zat. Perfecte service. Zal zeker vaker bestellen

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.