prima gedaan

Snelle levering en mooi verpakt

Super snelle levering en top verpakt. Ook nog een leuke verrassing erbij!! Bedankt!!!

Super leuke en persoonlijke verpakking!

Ik zou zeker opnieuw via jullie bestellen

Vriendelijk en snel

Steeds als ik hier iets bestel is het, naast de snelle levering (volgende dag in huis), altijd leuk verpakt. Echt een cadeautje als je de doos open doet! Het vriendelijke handgeschreven briefje en ook nog een cadeautje erbij vind ik ontzettend attent. Ik blijf terug komen.

Persoonlijke service

Mijn bestelling was snel geleverd en heel persoonlijk ingepakt! Echt een beleving en een cadeautje om je bestelling zo te ontvangen!

Fantastische service

Prettig en persoonlijk en alles netjes ingepakt en verzorgd.

Klantencontact is top!

Zeer persoonlijke aandacht. Handgeschreven briefje met een kleine attentie erbij. Snelle levering. Bij een vraag wordt er direct gereageerd en actie ondernomen. Kortom: top!

Persoonlijk

Goede service, leuke producten en een persoonlijk handgeschreven briefje maakt het extra leuk!!!

Een mooi aanbod van producten en goed klantcontact!

De webshop heeft een leuk en kleurrijk assortiment. Het bestelproces werkt goed en vlot. Contact per e-mail is laagdrempelig en correct. Een prima shopervaring. Ga zo door!

Bestelling was snel binnen en keurig verpakt!

Mooie duidelijke website! Goed gegaan met bestellen en een heel lief briefje met hartjes stickers in mijn pakketje! Het was ook erg snel binnen!

Super service!

Bestelling geplaatst in het weekend, ik was mijn wachtwoord vergeten dus contact gezocht en kreeg super snel antwoord. Alsnog snel m'n bestelling kunnen plaatsen en toen ik daarna gelijk mijn bestelling ontving was het super mooi ingepakt met, heel erg lekker, een chocolaatje erbij en een lief briefje! Super lief en attent!

Topservice

Mooi ingepakt. De volgende dag bezorgd. Een extra kadootje en persoonlijk briefje erbij. En een extra kaart bijgevoegd, omdat ik er 7 ipv 6 nodig had. Een dikke 10!

Geweldige service!!

Heel leuk de persoonlijke naamsticker en de bijgevoegde stickers!! Prachtig ingepakt kosteloos! Kan niet anders zeggen dan een tooservice!

Perfecte en persoonlijke service!

Mijn bestelling kwam op tijd door de bus. Samen met een persoonlijke boodschap en een heerlijk stukje chocola. Leuk extraatje!

Madame La Poule neemt je werk uit handen

De producten werden supersnel geleverd, mooi ingepakt en met een persoonlijk briefje erbij. Madame La Poule heeft me echt werk uit handen genomen - normaal gesproken ben ik bij internetbestellingen zelf nog bezig met inpakken, nu kan ik het prachtige cadeau zo aan mijn zus geven.

Hele goede service met goede instructie

Snelle levering en goed advies! Ik kocht iets voor mijzelf maar het was zo ingepakt dat het echt een cadeautje was, erg leuk!

Snel geleverd, goed verpakt en ik was blij met het product.

Leuke winkel

Gezellig!

Super gezellig ingepakt en snel geleverd!

Snel en meedenkend

Prachtig verpakt kadootje, snel in huis ! Het bleek kapot te zijn en binnen een par dagen werd een nieuw exemplaar naar door ons gewenst adres gestuurd. Super service!!

Snel in huis, verzorgd en met aandacht, en superleuke spullen!

Snel in huis, verzorgd en met aandacht, en superleuke spullen!

Persoonlijke aandacht!

Madame La Poule is een ontzettende leuke online winkel. Met prachtige producten, levert op tijd, zeer vrolijk en persoonlijk ingepakt. En altijd een persoonlijk briefje en iets lekkers 😋 erbij. Mijn complimenten.

Snelle levering, leuk verpakt!

Super leuk en snelle levering

Super leuk, snelle levering, leuk verpakt. Echt een aanrader: kado voor een ander of voor jezelf.

Net dat beetje extra!

Het bestellen gaat makkelijk en fijn dar er meerdere opties zijn qua betalen. Ook het gratis inpakken is een fijne toevoeging. En war was het leuk ingepakt!

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.