Netjes en snel

Prettige website, snelle verzendig en heel leuk verpakt. Altijd leuk om een persoonlijk berichtje te ontvangen ! Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Mooie producten. Gezellig kaartje en kleine attentir erbij toen het binnenkwam. Fantastisch.

Leuke spullen voor weinig

Origineel assortiment, leuke spulletjes en niet te duur. Gratis inpakservice, mooi persoonlijk verpakt en snel geleverd.

Levering was snel en ook nog eens leuk verpakt met een kleine verrassing

Wat een aandacht en liefde wordt er in je bestelling gestoken!

Prachtig ingepakt! Tot in alles is aandacht en liefde gestopt.

Geweldig om aankopen te doen bij Madame La Poule!

Mooie producten op de website, snelle levering, en bestelling is heel erg leuk ingepakt (kaartje met persoonlijk bericht, chocolaatje, etc.)

Top bedrijf!!!!

Snelle bezorging, vaak een vrolijk extraatje

Super service, mooi verpakt, snelle verzending Chapeau!

Na een eerste bestelling in de meest drukke periode van het jaar binnen een dagontvangen, mooie producten nog mooier verpakt :), gratis inpakservice. Persoonlijk kaartje erbij, blij verrast! Merci en Chapeau. Dikke 10 wat mij betreft! Nance

Perfecte vlotte feestelijk verpakte toezending

Zou zo weer wat bestellen daar!

Zeer tevreden!

Ik had mijn bestelling vlot in huis, alles zorgvuldig ingepakt. Ook nog een gezellig kaartje en klein presentje erbij!

Het uitpakken van de spullen was wen cadeautje

Snelle levering, spulletjes al als presentje laten inpakken. Super mooi en attent!!

Top service en goed ingepakt

Top service en heel leuk ingepakt voor zowel Sinterklaas als Kerst cadeautjes! (Bijna jammer om weg te geven ;))

Snel en leuk!

Mooi verpakt, snel geleverd. Top.

Heel goed, snel en vriendelijk.

snel en prachtig geleverd

heel snel en mooi verpakt/ingepakt geleverd

Super !

Eerste bestelling geplaatst, en wat een feest om uit te pakken!! Dikke vette aanrader!

Snelle levering. De bestelling is netjes en stevig verpakt met een leuk kaartje erbij.

Snelle verzending, producten volgens verwachting, maar bovenal heel gezellig ingepakt met een leuk berichtje erbij.

Zo Blij! Ik ga weer bestellen bij Madame la Poule!

De producten waren mooi ingepakt, met een lieve kaartje en klein cadeau, en was ontzettend snel geleverd! Ik ben erg tevreden, dankjewel Sonia!

Snelle levering met een persoonlijke touch!

Ik had mijn pakketje woensdag besteld en deze werd donderdag al geleverd in België. Bij mijn bestelling zat ook een handgeschreven briefje om mij te bedanken voor de bestelling en een chocolaatje als attentie wat ik echt super lief vond. Ik zou het zeker aanraden om hier te bestellen!

Jammer

Beste Ik kocht een agenda, die al elk jaar koop. Ben zeker enthousiast over het product en jullie verpakking. Maar jammer genoeg is de voorkaft van de agenda verkeerd in de ringen gestoken. Ik hoop op een compensatie!

Mooi product! Heel goed verpakt. En het bedankbriefje en chocolaatje heel leuk!

Snel verzonden en erg leuk ingepakt

Helemaal top! Leuk verpakt en snelle verzending

une surprise agreabale

au dela de ma commande qui est arrivée en parfait état, j'ai eu le plaisir de découvrir un petit ot caligraphié à la main de "sonia" ainsi qu'un petit chocolat. L'impression d'avoir recu le colis d'une personne proche. cette personnalisation est un vrai plus, surprenant et douillet, merci !

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.