Pluspunten

Hier begrijpen ze hoe je een bestelling wilt ontvangen; complimenten voor de mooie verpakking!

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke mailtjes over waar mijn aankoop is aamdacht voor een persoonlijke touch. Mooi ingepakt!

Niks

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie Prachtig en verzorgd verpakt

Pluspunten

Super leuk ingepakt en snel geleverd.G

Pluspunten

Goede communicatie Leuke attentie bij de bestelde producten

Zet op de website welke verbeterpunten van klanten je inmiddels hebt aangepakt/opgelost.

Pluspunten

Oog voor detail. Het inpakken wordt super leuk gedaan! Daarnaast goed op de hoogte gehouden van wanneer het komt, onderweg is etc.

Pluspunten

Er is veel keuze, spullen van mooie kwaliteit voor een goede prijs. En van het pakket wat je opgestuurd krijgt wordt een feestje gemaakt, met prachtig inpakpapier en zelfs een kleinigheidje voor mij als extra! Verzending verloopt ook vlot.

Pluspunten

Prachtige producten stuk voor stuk ingepakt met verschillende mooie papiertjes, linten en labels. En ook nog een verrassingskadootje, het kan niet op bij Madame La Poule.

Tip: vergroot waar het kan het assortiment.

Pluspunten

Goede communicatie en snel.

Pluspunten

Perfect service - very fast shipping to germany! Thank you so much!

Pluspunten

Geweldig assortiment, goede service en snelle levering. Alles prima verpakt!

Geen ❤️

Pluspunten

Snelle levering en prachtig verpakt.

Pluspunten

Supersnelle levering en heel leuk een persoonlijk berichtje en vrolijk snoepje te ontdekken in het pakje :-) Heel blij met mijn mooie agenda!

Pluspunten

Gekochte spullen zijn zorgvuldig en netjes ingepakt ….. Super! 2 gratis doekjes erbij …. Leuk!

Zo blijven doorgaan!

Pluspunten

Snel geleverd en prachtig ingepakt! Ik hou van zo’n persoonlijke touch.

Pluspunten

Snelle service en mooi ingepakt

Pluspunten

Mooie producten, een feest om het pakketje uit te pakken. Met zorg en aandacht de bestelling klaargemaakt. Echt top.

geen

Pluspunten

erg leuke online winkel,ik had iets besteld en dat kwam zo leuk binnen mooi verpakt en factuur in een apart leuk zakje met mijn naam erop en een snoepje erbij en een handgeschreven kaartje, veel plezier met je aankoop.werd er gewoon blij van!

Pluspunten

Snelle service, mooie producten en mooie afwerking met persoonlijke touch! Zeer aangenaam!

Pluspunten

Alles netjes ingepakt en nog een leuk kadootje gekregen. Snel verstuurd. Het kleine briefje erbij vind ik ook een plus punt. Het maakt het persoonlijker.

Geen! Leuke site en snelle service

Pluspunten

Snel en prettig persoonlijk contact via de mail. Alle artikelen feestelijk ingepakt geleverd gekregen. En nog een cadeautje erbij gekregen ook!

Geen tips.

Pluspunten

Mooie spullen in de webwinkel, goed verpakt verzonden en leuk, persoonlijk kaartje erbij. Ik ben altijd gevoelig voor dat soort persoonlijke tintjes; geeft het uitpakken nog wat extra sjeu! En leuke posts op instagram.

Pluspunten

Snelle levering en super leuk verpakt - ik heb nog nooit een bestelling ontvangen welke met zoveel zorg en liefde verpakt is. Er zat een kaartje bij waarop Sonia mij veel plezier wenst met hetgeen ik besteld heb en dit kaartje zat in een enveloppe welke gesloten was met een sticker met mijn naam erop. Heel verzorgd en persoonlijk!

geen verbeterpunten alles fantastisch en ver boven verwachting.

Pluspunten

Het bestelde item was leuk ingepakt. Het is snel en goed geleverd en voldoet aan de wensen!

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.