Pluspunten

Bestelling was goed ingepakt, had zelfs mijn naam op een sticker en een persoonlijke kaart erbij. Heel netjes en persoonlijk, super!

Wat meer kleurvariatie, de meeste kleuren zijn wat mild en eentonig. Op de site zelf zou het fijn zijn om bij een aantal producten meer foto's te zien. Het is dan overzichtelijker wat je koopt.

Pluspunten

Supersnelle bezorging, mooi ingepakt en meedenken!

Pluspunten

super goede klantenservice via de mail!

geen

Pluspunten

Goed contact, super leuke producten, en het was een kadootje om het pakket open te maken! Hardstikke bedankt! De sticker met mijn naam erop was een super verrassing!

Pluspunten

Eerste keer hier besteld. Wat een vreugde om te ontvangen. De bestelling was super leuk/mooi verpakt, met ee persoonlijke noot!

Pluspunten

Snelle service, persoonlijke touch, leuke inpakservice, unieke producten en ruim aanbod. Zeker aan te bevelen!

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verzorgd, met een ontzettend leuk bedankje!

Pluspunten

Superleuke spullen en een geweldige service! De producten worden mooi ingepakt met een persoonlijke noot en een attentie erbij! Hier word ik heel blij van!

Pluspunten

snelle en prettige communicatie snelle verzending mogelijk ondanks verstrijken van deadline invoeren bestelling

Pluspunten

Cadeautjes erg mooi ingepakt, aan alles is gedacht!

Pluspunten

Persoonlijke benadering. Breekbare producten zeer goed verpakt. Leuk en gezellig in gepakt met een extraatje. Super! Ik had voor mijzelf ook wat cadeau gedaan en ondanks dat ik weet wat ik kreeg voelt het als een feestje!

geen op dit moment

Pluspunten

Super snelle service, heel snel geleverd

Pluspunten

Prachtige website Snelle afhandeling Persoonlijke noot bij aflevering en met aandacht verwerkt!

Pluspunten

Leuk verpakt met mini cadeautje, persoonlijk gemaakt door sticker met naam op het zakje, erg leuk!!!

Pluspunten

Hypercorrecte service! Zeer snel geleverd (in België), mooi verpakt met een extraatje. Erg tevreden!

Pluspunten

Duidelijke communicatie over wanneer het pakketje wordt bezorgd. Supermooi ingepakt met een persoonlijk briefje en cadeautje, een hele beleving om het open te maken. Jammer genoeg was het niet voor mijzelf :-)

Pluspunten

Be dank voor het persoonlijke en mooi ingepakte pakje!

Pluspunten

Super snelle levering . Heel mooi ingepakt voor sinterklaas

Pluspunten

Zeer nette en Vloet bezorging, erg mooi gratis verpakt in sint verpakking. Erg blij mee!! Dit was mijn eerste aankoop bij Madama La Poule, maar zeker niet de laatste!!

Ga zo door!!

Pluspunten

snelle service. goede kwaliteit. mooie verpakking.

Mijn pakketje was open.

Pluspunten

Snelle levering en mooi verpakt! Ook een pluspunt vind ik het gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal.

Pluspunten

Goede levering en de cadeautjes waren heel mooi ingepakt!!

Bij de eerste bezorging waren we niet thuis. Van mij mag het pakket dan ook bij de buren bezorgd worden

Pluspunten

Snelle en mooie service

Pluspunten

Fantastische en persoonlijke verpakking. Ik werd er helemaal blij van. Ik kocht een cadeau voor een vriendin en voor mezelf zat er ook nog wat lekkers bij. Dat is toch een verwennerij. Zoooo snel geleverd.

Geen.

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.