Superservice!

Snel geleverd en echt met liefde en zorg ingepakt!

FeestelijkGevoel!

Snelle levering,product (agenda) is prachtig.ZomaarBijGeleverd:Chocolaatje,handig mini "bakje"en een Bonjour briefje :-)

Snelle en hartelijke service

Wat een fijne afhandeling van mijn bestelling! Omdat ik in Zoetermeer woon werd mijn bestelling gratis thuis bezorgd, de bezorgkosten die ik al betaald had kreeg ik terug gestuurd, super service!

Snel en Vriendelijk

Snelle reactie op de mail en handels prettig de vragen af!

Snelle en goede service en goede kwaliteit

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Als cadeautje gekocht en alles mooi en stevig ingepakt. Snel geleverd. Bij het uitpakken was de wens iets te ruilen. Ook dat snel en goed afgehandeld. Je betaalt iets meer maar dat zie je terug in kwaliteit en service.

Mooi spul, en heel leuk ingepakt!

Netjes en snel.

Snel geleverd, heel netjes verpakt, met een leuke attentie erbij, echt een feestje om je pakket open te maken.

prima, leuk die persoonlijke aandacht en wat een mooie verpakking

gekregen wat ik gekocht heb, op tijd en met persoonlijke aandacht én mooi verpakt als een kadootje :-)

Snelle en keurige afhandeling van mijn bestelling

X

Snel bezorgd en persoonlijke boodschap

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. De kaarten zijn prachtig. Een persoonlijke boodschap van Madame La Poule maakt het extra attent.

Snelle service en leuk ingepakt met een persoonlijke boodschap erbij. Erg leuk!

Snelle service en n komen afspraak na. Netjes ingepakt en vooral leuk de inpakservice met een persoonlijke boodschap erbij.

Vriendelijk en snelle afhandeling!

Na mijn verzoek om de bestelling snel te sturen ivm start van de school van onze zoon kreeg ik meteen antwoord dat het pakketje als was verstuurd. Bij binnenkomst van het pakket zat er een heel leuk en persoonlijk kaartje bij.

Uitstekend!

Leuke website, leuke producten, snel geleverd en ook nog eens super mooi geleverd met persoonlijke attentie en lief briefje… heerlijk om dit pakket te ontvangen!

Snel verzonden, mooie producten, netjes en goed verpakt. Leuk persoonlijk kaartje erbij.

Goede ervaring!

Goede ervaring, veel keuze, netjes alles ingepakt verstuurd zodat er niets beschadigd. En heel lief een extraatje erbij.

Snel en vriendelijk

Snelle levering en een super persoonlijk berichtje bij de bestelling. Heel leuk!

Foutloos, snel en zorgvuldig en mooi verpakt.

Supersnelle levering. Goed verpakt en vooral prettig: doos was precies goede formaat. Artikelen van Rice.dk zijn prachtig en precies gelijkend op de afbeeldingen op de site. Aanrader deze Madame!

Wat een cadeautje om uit te pakken!

Snellelevering. Leuk ingepakt. Mooie producten.

Transpirant en goed

Heb alles gewoon netjes binnen gehad :).

Keurig!

Mooie spullen, goede service

Ik ben erg blij met Madame la Poule! De communicatie was goed, de producten mooi en er was ook een persoonlijk bericht bij mijn bestelling. Leuk detail was de sticker met mijn naam!

Super!!

Snelle service, mooi verpakt!

Snelle levering en ook nog eens leuk verpakt!

Heb mijn agenda snel ontvangen met veel aandacht voor het inpakken. Echt een cadeautje!

Goede service, snelle reactie via de e-mail, superleuk ingepakt, mooie producten. Kortom: top!

Dankjewel voor de snelle levering. En dan ook nog een als verrassing n kadootje ontvangen. Super bedankt. Heel leuk!

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.